Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Motivul certurilor din familia Columbeanu
Stire din Showbiz publicata in 13 May 2009.

In familia miliardarului Irinel Columbeanu nici macar falimentul fabricii de ciment de la Targu Carbunesti nu reuseste sa umbreasca armonia conjugala cum o face disputa dintre cei doi soti pe seama libertatilor sexuale. Se pare ca, in dorinta de a-l face fericit si implinit, Monica il invita pe Irinel sa se abandoneze in partide de sex cu alte femei, dar omul de afaceri nici nu vrea sa auda de asa ceva, simtindu-se profund lezat de propunerea sotiei sale.

La aproape patru ani de la casatorie, Monica Columbeanu tine sa demonstreze ca a evoluat foarte mult, emancipandu-se din toate punctele de vedere. La 22 de ani, bacauanca sustine ca libertatea sexuala a fiecarei persoane este o conditie absolut necesara in drumul spre fericire, motiv pentru care ea face tot ce ii sta in putinta sa nu-si ingradeasca partenerul de viata la acest capitol. Dimpotriva, uneori chiar il invita pe Irinel sa faca sex cu alte femei pentru a nu se plafona. Se pare insa ca propunerea Monicai nu doar ca nu il incanta pe miliardar, ci chiar il irita destul de tare, el nedorind nici macar sa auda de asa ceva. Potrivit declaratiilor ei, Irinel se supara foarte tare cand ea il impinge de la spate sa experimenteze sexul cu alte femei, simtindu-se ofensat. “Eu i-am zis mereu sa mearga cu alte femei daca vrea, pentru ca eu nu am nicio problema in acest sens. La inceputul relatiei noastre eram mai altfel, eram si mai mica si simteam nevoia sa fie mereu cu mine de mana, sa ma protejeze si sa ma sustina in lume, dar acum sunt pe picioarele mele si as intelege perfect daca ar dori sa fie pentru o zi cu altcineva. Dar el nu vrea sa auda de asa ceva. Se supara foarte tare cand ii zic. Ne si certam din cauza asta. Nu il intereseaza nicio alta femeie”, a marturisit Monica Columbeanu in cadrul unei emisiuni de la Antena 2, atribuind meritul emanciparii ei companiei selecte si experimentate de care se bucura.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Naomi, amendat de doua ori intr-o zi de acelasi politist
Stirea urmatoare: A vizitat-o in apartamentul din Paris »
px

Random Posts

» Keanu Reeves a fost achitat de acuzaţia de a fi lovit un paparazzo cu maşina
» Patologia oncologică a crescut în 2007
» Vizarea declaraţiilor fiscale, amânată până în 2010
» Ii da 90 de milioane de dolari lui Brad ca sa-i lase copiii
» Marş al taximetriştilor împotriva infractorilor
» Regizorul Cristian Mungiu, în juriul Festivalului de Film American de la Deauville
» Jacqueline Kennedy rămâne cea mai elegantă Primă Doamnă
» Nikita îşi afişează formele
» Suspecţii în cazul uciderii lui Marian Cozma au fost transferaţi în oraşul Graz
» UE, împotriva izolării internaţionale a Rusiei


2 Opnii pentru "Motivul certurilor din familia Columbeanu"

  1. bacau3 bacau3 August 13th, 2009 at 1:30 pm

    cine te crede? minti cum respiri? spala-te

  2. bacau3 bacau3 August 13th, 2009 at 1:32 pm

    invata sa te porti ca o doamna. si informeaza-te ..nu sint toi prosti,stii?


Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox