Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Mr&Ms este noua trupă a lui Radu Sîrbu – ex O-Zone
Stire din Showbiz publicata in 20 Feb 2008.

Mr&Ms este noua trupă a lui Radu Sîrbu (ex-O-Zone), care va debuta pe piaţa muzicală internaţională la începutul lunii aprilie, informează Cat Music, casa de discuri a artistului.
Primul extras pe single se numeşte “Love is not a reason to cry” şi va fi lansat la nivel european.
Vocea feminină pe care Radu a cooptat-o în noul său proiect muzical aparţine unei vechi cunoştinţe, care este de origine ucraineană, şi a cărei voce se potriveşte perfect cu cea a cântăreţului.
“Şi pentru mine a fost o mare surpriză când am ascultat varianta finală a piesei şi am constatat că vocea mea sună mult mai bine în combinaţie cu o voce feminină. Pentru că în O-Zone eram trei voci masculine şi, în general, nu am avut ocazia să fac featuring cu fete, am rămas plăcut surprins şi am decis ca aceasta este direcţia în care vreau să mă îndrept”, a precizat artistul.
Radu spune despre noul albumul, care va fi lansat în această primăvară, că va conţine piese cu influenţe combinate de pop-rock, R&B, electro şi nu va mai avea nimic în comun cu stilul muzical cu care a obişnuit publicul.
“Sper totuşi că, odată cu lansarea acestuia, fanii, care m-au susţinut pe parcursul atâtor ani, să-mi fie în continuare alături. Am lucrat enorm de mult în studioul meu la producţia acestei piese şi am pus mult suflet în ea, iar versurile ei redau o parte din viaţa mea. Acesta este, de altfel, şi motivul pentru care am ţinut foarte mult să găsesc vocea perfectă pentru a transmite mesajul meu, un mesaj extrem de pozitiv”, a spus cântăreţul.
La şedinţa foto de prezentare a noului proiect a lucrat o echipă de profesionişti timp de douăzeci şi şase de ore fără întrerupere.
“Am vrut să colaborez cu cei mai buni oameni şi să am cele mai bune produse la prima sesiune foto, având în vedere că pozele urmau să plece la cele mai mari case de discuri din străinatate. Cred că am reuşit acest lucru. Pozele spun totul despre noua imagine pe care o abordez. În câteva zile voi lansa şi un site oficial, pe care fanii vor putea asculta noul single”, a precizat Radu.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Un viceconsul american va discuta cu studenţii care vor să muncească în SUA
Stirea urmatoare: Dragobetele, răpus de sărbători importate şi de imitaţii »
px

Stiri Asemanatoare

» “Mai degrabă mi-aş face o colonoscopie în direct la TV decât o pagină pe Facebook”
» Adriana Lima, cel mai fierbinte model de lenjerie intimă
» ”Megan Fox e o scorpie neprietenoasă!”
» Ce nervos e Beckham!
» Paris Hilton susţine comunitatea gay
» Harrison Ford vrea să fie iar “Indiana Jones”
» Lady Gaga a vrut să meargă la premiile MTV însoţită de un leu
» Teri Hatcher arată incredibil la 44 de ani
» Shakira s-a speriat când a dat ochii cu Pink
» Prinţul Harry va fi multimilionar peste o săptămână

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox