Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Tudor Chirila nu a scapat-o din ochi toata noaptea pe Andreea Raicu
Stire din Showbiz publicata in 12 May 2009.

Solistul de la Vama pare sa aiba nostalgii legate de relatia cu vedeta TV. Sambata seara, drumurile celor doi s-au intersectat intr-un club, iar revederea l-a ravasit pe Tudor. In timp ce Andreea si-a vazut linistita de conversatia cu amicii care au insotit-o, fostul ei iubit a privit ca hipnotizat spre masa ei.

Sambata seara, in clubul Fratelli, Andreea Raicu si Tudor Chirila au dat nas in nas pentru prima oara de cand nu mai formeaza un cuplu. Si au trecut noua luni de atunci. Desi despartirea s-a produs pe cale amiabila, cei doi nu au ramas in relatii de prietenie si nu au pastrat legatura nici macar telefonic. Asadar, revederea a avut un impact destul de mare asupra amandurora. In mod deosebit asupra solistului de la Vama. Daca ar fi vrut sa se evite, lucru acesta ar fi fost imposibil. Coincidenta a facut ca fostii iubiti sa fie asezati la doar doua mese distanta unul de celalalt. La un moment dat, fostii iubiti s-au intersectat si, dupa o clipa de ezitare, s-au salutat sec si fiecare si-a vazut de drum. Andreea s-a relaxat repede si s-a cufundat in conversatia cu insotitorii ei de parca intalnirea cu fostul iubit nici nu existase. In schimb, Tudor a fost vadit afectat de revederea cu Andreea, femeia alaturi de care a trait o frumoasa poveste de dragoste timp de doi ani. In loc sa urmeze exemplul vedetei TV, artistul a privit-o ca hipnotizat toata noaptea. Desi incerca sa ia parte la discutiile care se incinsesera la masa lui, mintea si ochii ii zburau neincetat catre Andreea.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Se bat in televiziuni
Stirea urmatoare: Nico vrea sa-si puna silicoane »
px

Random Posts

» Vremea – Prognoza meteo pentru 15 februarie
» Leona Lewis, numită Persoana Anului de PETA
» Nominalizările la Premiile Globul de Aur
» Parfumuri confiscate în sediul Prefecturii
» Concerte, ghiduri turistice şi materiale promoţionale pentru suporterii echipei naţionale de fotbal
» Megan Fox: ”Uit să trag apa la toaletă”
» Magda îl desfiinţează pe Dan Diaconescu / Video
» Sişu va avea un băiat
» 22 septembrie – echinocţiul de toamnă
» Nicolas Sarkozy va avea propriul ‘Air Force One’

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox