Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Viorica nu suporta ca fata sa e prea sexy
Stire din Showbiz publicata in 16 May 2009.

Desi si-a dat toata silinta, Viorica de la Clejani nu reuseste sa o convinga pe fiica sa, Margherita, sa-si schimbe stilul vestimentar adoptat pe scena.

Viorica de la Clejani nu mai are liniste de cand si-a lansat fiica in muzica, respectiv la sfarsitul anului trecut. Motivul este unul destul de simplu. Dupa ce a cunoscut celebritatea, cantareata de muzica de petrecere isi doreste ca fiica sa, Margherita, in varsta de 16 ani, sa-i calce pe urme. Dar, daca in privinta vocii problema poate sa fie rezolvata cu lectii de canto, in cea a vestimentatiei de scena cantareata de muzica lautareasca nu are cum sa intervina. “Margherita poarta o fusta de i se vede zambilica. Nu inteleg generatia tanara. De ce trebuie sa poarte bluze scurte ca sa se vada buricul, care sa aiba, neaparat, cercel, si de ce este necesar sa se vada dunga de la chiloti? Margherita merge numai insotita de mine la cumparaturi, dar degeaba. Tot ne certam pe haine”, a povestit Viorica intr-o emisiune de la MTV.
In ultima perioada discutiile in contradictoriu au loc din ce in ce mai des, inainte si dupa cantarile la care participa in familie, insa, din cate se pare, niciuna dintre ele nu cedeaza. “Cand o sa fie mireasa eu mi-as dori sa imbrace o rochie lunga si mulata din dantela. Dar ma astept sa vina in pantaloni scurti, cu sutien si sa mai bage si un par lung, asa, ca sa se vada ca-i mireasa sexy”, spune Viorica.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Sat cumpărat cu 28 milioane euro
Stirea urmatoare: Iri a impartit, o noapte, canapeaua cu o blonda »
px

Random Posts

» Cluj: Bărbat amendat cu 1.500 lei pentru propagandă electorală
» Will Smith, pe primul loc în box-office-ul nord-american
» Premiera filmului ‘Schimb valutar’ – vineri, la Studio
» Dalai Lama, primit de premierul belgian
» O operă de artă mai puţin obişnuită…
» VIP-urile isi termina studiile la batrânete
» Dinamo, la Urgenţă
» Moartea l-a costat 1.000 de dolari pe actorul David Carradine
» Băncile nu mai pot modifica comisioanele fără acordul clienţilor
» Michael Jackson si-a gasit adapost, casa lui Rod Stewart

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox