Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

30 milioane euro pentru extinderea fabricii Bosch din Blaj
Stire din Social publicata in 30 Mar 2008.

Compania Bosch Rexroth va investi, în următorii doi ani, circa 30 de milioane de euro în extinderea fabricii de la Blaj, inaugurată în primăvara lui 2007, urmând a fi înfiinţate 140 de locuri de muncă, pe lângă cele 300 deja existente, transmite corespondentul ROMPRES.
După ce, în primăvara anului trecut, Bosch a deschis la Blaj o fabrică de componente pentru tehnica liniară în care investise 11 milioane de euro, reprezentanţii firmei au anunţat că la începutul anului viitor se va începe producţia în noua hală de fabricaţie. Lucrările de construcţie pentru hala de 16.000 de metri pătraţi au început în această lună.
Conducerea companiei estimează că, până în 2010, în capacitatea de producţie a uzinei de la Blaj vor fi investite aproximativ 30 de milioane de euro.
La Blaj, Bosch Rexroth produce componente pentru industria internaţională constructoare de maşini şi industria automatizărilor.
Componentele de mare precizie produse la Blaj se mai fabrică de către Bosch Rexroth în Germania şi SUA. Alegerea oraşului din Alba pentru noua fabrică nu a fost întâmplătoare, concernul german având legături de peste un deceniu cu Întreprinderea de aparate şi maşini unelte – I.A.M.U. Blaj.
Directorul Bosch Rexroth-Blaj, Richter Werner, a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, că România a fost aleasă pentru ridicarea acestei fabrici datorită creşterii economice şi stabilităţii politice din ţara noastră.
Cu aproape 30.000 de angajaţi, concernul german este unul din liderii mondiali în domeniul tehnologiei pentru acţionări, automatizări şi control.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Spectatori în picioare la premiera filmului lui Radu Gabrea
Stirea urmatoare: “Ora Pământului”, marcată la Sfântu Gheorghe »
px

Stiri Asemanatoare

» Al doilea mare stadion de fotbal din România va fi la Braşov
» Microsoft investeşte miliarde de $ în Bing
» Băsescu invită marile companii să investească în inteligenţa românească
» Investiţiile străine în România au crescut de 2,5 ori în ultimii trei ani
» Investiţiile europene în Rusia îndepărtează perspectiva sancţiunilor
» Comisie de dialog social cu taximetriştii
» Telemedicină în cardiologie cu spitale din Anglia şi Grecia
» Elevii români, medaliaţi la Olimpiada Balcanică de Matematică
» Comisia interministerială: Fetiţa de 11 ani poate face avort în România
» Testări gratuite ale auzului şi văzului

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox