Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

CMR: Medicii de familie nu au salariile mai mari decât specialiştii
Stire din Social publicata in 08 Feb 2009.

Colegiul Medicilor din România susţine că medicii de familie nu au salariile mai mari decât specialiştii. În legătură cu salariile medicilor de familie, CMR precizează că un cabinet al unui medic de familie, cu o listă medie de 2.000 de pacienţi, are un venit brut de 6.000 sau 7.000 lei. Colegiul Medicilor din România solicită membrilor săi să nu participe la intenţia de dezbinare a corpului medical şi să dea dovadă de solidaritate şi unitate.

Rompres

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « MS: Numărul medicilor în România este sub media europeană
Stirea urmatoare: Handbalistul Marian Cozma, înjunghiat mortal în Ungaria »
px

Stiri Asemanatoare

» Medicii au reuşit să echilibreze starea sănătăţii lui Grigore Vieru


O opinie pentru "CMR: Medicii de familie nu au salariile mai mari decât specialiştii"

  1. maria alice maria alice February 9th, 2009 at 9:49 pm

    noi nu avem salariu. exista un venit al cabinetului. dupa ce platim salariile asistentei, femeii de servici, paza, dezinfectia,sterilizarea,lumina, apa, caldura,ridicarea deseurilor infecxtioase,retetele in dublu exemplar,retetel in simplu exemplar, certificatierele medicale, biletele de trimitere in simplu si dublu exemplar pentru laborator si pentu medicii specialisti, dupa ce platim in banca pensia si casul pentru angajator si angajat, materialele de curatenie,medicamentele pentru trusa de urgenta, adeverinte medicale, pixuri,catagrafii, anexe, fise pentru adulti si copii, gravide, impozit 16%-ne mai ramane cam 20 milioane de lei vechi la 1600 pacienti. Vi se pare mult in conditiile in care sanatatea iti este pusa in pericol, cand esti agresat de romi ,cand mirosi tot felul de nespalati scosi din grajd dar cu pretentii de a fi pusi in frunte pentru ca ei nu pot sta la rand, pentru ca au treaba,(au de spalat, gatit, cersit), vin dupa ce s-a terminat programul si nu este urgenta (pentru ca nu s-au sculat si l-ea fost lene sa se miste mai repede)Eu nu cred ca este mult si ca o reucere a valorii punctului per capita in 2009 este o lipsa de respect la adresa noastra a tuturor medicilor din sistem .


Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox