Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Fiecare ministru cu taxa lui de poluare!
Stire din Social publicata in 11 Mar 2009.

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe actuala Ordonanţă de Urgenţă, cea din 19 februarie 2009, care a schimbat valoarea taxei auto percepute la prima înmatriculare a unui autovehicul, că actualul oficial de la Mediu, Nicolae Nemirschi, a anunţat că până la sfârşitul anului vom avea o nouă taxă auto, care nu va mai fi plătită la prima înmatriculare, ci va fi inclusă în impozitul anual. Practic, e vorba de o nouă formă a acestei dări către stat, care se va baza pe principiul “plăteşti atâta timp cât poluezi”, adică atât timp cât ai maşină.
În acest an, o vom plăti sub formă de impozit auto.
“Se lucrează la un proiect de lege, dar intrarea sa în vigoare va fi corelată cu viteza Parlamentului. Sperăm să fie gata până la toamnă, dacă nu până la sfârşitul anului”, a precizat ministrul mediului. Astfel, taxa va fi înlocuită de un impozit anual, calculat în funcţie de capacitatea cilindrică şi de emisiile de CO2. La ora actuală, impozitul este stabilit doar pe bază de capacitate cilindrică, iar taxa auto – în funcţie de norma de poluare Euro, vechime, capacitatea cilindrică şi emisiile de CO2.

Pe larg: Libertatea

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Fac nuntă în Italia
Stirea urmatoare: Eugen Preda este liber »
px

Stiri Asemanatoare

» Mihai Tiberiu Selegean ar putea fi noul ministru al Justiţiei
» Sondaj: Fiecare al treilea german intenţionează să cheltuiască mai puţin pe haine
» Grecia: încă un ministru demisionează
» Ministrul Justiţiei îl va însoţi pe premierul Tăriceanu la Bruxelles
» Ministrul elveţian de finanţe, în comă artificială

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox