Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Bistriţa-Năsăud: Pungi cu alimente, împărţite angajaţilor de la salubrizare
Stire din Alegeri 2008 publicata in 22 Nov 2008.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud a fost sesizat, vineri seara, de PSD, după ce mai multor angajaţi ai firmei de salubrizare Bistriţa-Năsăud le-au fost împărţite pungi cu alimente, care purtau însemnele unui candidat al PD-L pentru Camera Deputaţilor, transmite corespondentul AGERPRES.

Incidentul s-a produs în zona Big a municipiului Bistriţa, unde erau adunaţi 21 de angajaţi ai firmei de salubrizare. Din declaraţiile martorilor, un microbuz alb a oprit în staţia de autobuz, unde se aflau măturătorii, iar doi bărbaţi au început să le împartă oamenilor pungi cu alimente.

În pungi se aflau o sticlă de ulei, una de suc, făină, zahăr şi orez, iar acestea erau inscripţionate cu sigla PD-L şi cu numele candidatului acestui partid pe colegiul 1 (municipiul Bistriţa şi comuna Livezile), Ioan Nelu Botiş.

La faţa locului a sosit, prima dată, viceprimarul Bistriţei, George Avram (PSD), fost director al firmei de salubrizare, împreună cu un coleg de partid, care au anunţat poliţia.

Până la venirea echipajului de poliţie, dintre cei 21 de angajaţi de la salubrizare au mai rămas doar trei femei, dintre care două au declarat că au refuzat să primească pungile de la PD-L. În schimb, potrivit acestora, alţi colegi au luat şi câte cinci pungi, dar au plecat cu ele acasă.

Poliţiştii i-au chemat pe martori la secţie şi au pornit în căutarea microbuzului din care au fost împărţite alimentele. Angajaţii IPJ s-au ferit, însă, să spună dacă acesta este un caz de mită electorală, spunând că vor deschide o anchetă, pentru a stabili clar împrejurările în care pungile au ajuns în posesia angajaţilor de la salubrizare.

AgerPres

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Petre Roman (PNL) vrea un minister al românilor din afara graniţelor
Stirea urmatoare: Stolojan: Mircea Geoană nu merită să fie în Parlament »
px

Stiri Asemanatoare

» Prahova: Preşedinţi de secţii, acuzaţi de abuz în funcţie
» Alba: SMS-uri electorale
» Începe votul în SUA şi Canada
» Braşov: Corlăţean a votat pentru un guvern puternic şi competent
» Galaţi: Ambulanţa a intervenit la două secţii de votare
» Gorj: Centenarii gorjeni şi-au exercitat dreptul la vot
» Vrancea: Modele de buletine de vot, găsite într-o maşină
» CV Tudor: Parlamentul n-o să reziste până la Paşte
» Adriean Videanu a votat pentru o clasă politică nouă
» Chişinău: Zeci de români nemulţumiţi că nu pot vota în Republica Moldova

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox