Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Boc: Prima zăpadă, norocoasă pentru PD-L
Stire din Alegeri 2008 publicata in 22 Nov 2008.

Preşedintele Partidului Democrat-Liberal (PD-L), Emil Boc, a declarat sâmbătă, la Sibiu, că este bucuros că a participat alături de alţi o mie de oameni la marşul electoral al PD-L, înfruntând astfel prima ninsoare a acestei ierni, semn de ‘prosperitate’, dar şi un indiciu al victoriei partidului la alegeri.

Emil Boc a spus că ultimele sondaje dau PD-L-ul câştigător al alegerilor din 30 noiembrie, fără a preciza cu exactitate la ce sondaje se referă.

‘Sondajele confirmă şi aici la Sibiu, ca în toată ţara, că PD-L va câştiga alegerile. În toate colegiile din Sibiu, candidaţii PD-L conduc şi mulţi dintre ei chiar au şanse să câştige din primul tur, dacă va fi o mobilizare la vot pe măsură. Dacă aş avea organizaţii ale PD-L în ţară cum este cea de la Sibiu am câştiga cu un procent de 50 la sută alegerile fără să ne mai gândim la nimic altceva’, a spus Emil Boc.

Acesta a participat sâmbătă la Sibiu la un marş electoal al PD-L, alături de alţi o mie de sibieni, membri şi simpatizanţi ai partidului. La marş au participat şi vicepreşedinţii PD-L, deputaţii de Sibiu, Cornel Ştirbeţ şi Raluca Turcan, candidaţi şi ei în oraş pentru noi mandate.

Pentru Senat s-au înscris în cursa electorală de la PD-L preşedintele organizaţiei judeţene, fostul prefect Ion Ariton (colegiul 1), deputatul Marcel Piteiu (colegiul 2), omul de afaceri Horaţiu Cercel (colegiul 3). Pentru Camera Deputaţilor, cei şase democrat-liberali sibieni înscrişi sunt (în ordinea colegiilor): deputatul Cornel Ştirbeţ, deputatul Raluca Turcan, directorul general al societăţii Meditur Mediaş, Gheorghe Roman, consilierul judeţean Dănuţ Voinea, consilierul de la Direcţia Judeţeană pentru Cultură Dan Nanu şi omul de afaceri Constantin Trihenea, fost contracandidat al primarului Klaus Iohannis la ultimele două alegeri locale.

AgerPres

px
px

Etichete: , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Stolojan: Tăriceanu plăteşte taxă de protecţie lui Geoană
Stirea urmatoare: Geoană: Stolojan, un om al trecutului »
px

Stiri Asemanatoare

» Boc le-a vorbit ilfovenilor despre scenariul privind suspendarea preşedintelui
» Cluj: Preşedinţii PD-L şi PNL s-au salutat
» Stolojan: PSD s-a inspirat cu pasiune din Programul PD-L
» Candidatul PD-L Ioan Talpeş a împărţit flori alegătoarelor
» Boc: PSD trebuie să plece după Iliescu, în istorie
» BEC: Materialele electorale ale PSD+PC cu candidaţii PD-L nu sunt interzise
» Constanţa: O echipă de campanie a PD-L a fost agresată
» Boc: Mircea Geoană nu poate fi luat în serios
» Măsuri PD-L pentru plata creditelor imobiliare
» Constanţa: Mopedist accidentat de caravana electorală a PD-L

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox