Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Stolojan: Tăriceanu plăteşte taxă de protecţie lui Geoană
Stire din Alegeri 2008 publicata in 22 Nov 2008.

Prim-vicepreşedintele PD-L, Theodor Stolojan, a declarat, sâmbătă, în oraşul Dăbuleni, localitate aflată în colegiul Dăbuleni-Segarcea în care candidează şeful social-democraţilor, că premierul liberal Călin Popescu-Tăriceanu plăteşte taxă de protecţie lui Mircea Geoană şi PSD pentru a putea sta la guvernare.

Stolojan le-a transmis locuitorilor din Dăbuleni un salut din partea preşedintelui partidului, Emil Boc, care a spus că le-a dat locuitorilor din Dăbuleni autorizaţie pentru a-şi vinde pepenii când au mers cu marfa la Cluj-Napoca.

Liderul democrat-liberal a mai afirmat la Dăbuleni că vestea proastă pe care o transmite este aceea că PSD vrea din nou la guvernare în condiţiile în care guvernează împreună cu PNL de doi ani de zile, după ce Călin Popescu-Tăriceanu a dat afară cei mai buni miniştri pe care i-a avut în guvern şi care erau ai PD-L, miniştri care au făcut ca România să intre în UE la 1 ianuarie 2007.

Potrivit lui Stolojan, Tăriceanu plăteşte taxă de protecţie lui Mircea Geoană şi PSD ‘aşa cum plătesc mafioţii în unele oraşe pentru a-şi putea desfăşura afacerile’.

Potrivit lui Stolojan în acest fel plăteşte Tăriceanu taxă de protecţie la PSD dând bani din buget numai pe considerente politice, alocând în urmă cu o lună 600 de milioane primarilor PNL şi PSD.

‘Nu dorim ca Geoană să vină la guvernare de unde, de fapt, nici nu a plecat pentru că PSD înseamnă minciună, înseamnă corupţie, care atunci când a fost PSD la guvernare a speriat toată Europa. Domnul Geoană, care am înţeles că vrea să candideze aici, la Dăbuleni, s-a gândit că vine criza peste România şi s-a gândit cum îi poate ajuta el pe oamenii din România şi ce credeţi că i-a trecut prin cap, pentru că lui îi trec multe trăznăi prin cap. Una dintre aceste trăznăi a fost să trimită un român în spaţiul cosmic iar una şi mai bună a fost de a face o amnistie fiscală pentru cei care au făcut averi ilicite, adică să-i ierte de impozite pe cei care au făcut averi furând. A doua zi s-a răzgândit, pentru că oamenii din PSD cu scaun la cap iau spus că aceasta este o trăznaie’, a declarat Theodor Stolojan.

Potrivit liderul liberal-democrat Geoană îşi adaptează discursul în funcţie de electoratul căruia i se adresează: dacă merge în faţa oamenilor fără venituri şi săraci vorbeşte despre eliminarea impozitelor, iar dacă vorbeşte în faţa oamenilor de afaceri spune că nu se vor reduce impozitele.

‘PD-L este un partid care sprijină oamenii care vor să-şi ia viaţa în propriile lor mâini, dar ne-am gândit şi la oamenii care nu mai pot să lucreze şi de aceea vom introduce pensia socială minim garantată de 350 de lei’, a mai spus Stolojan.

AgerPres

px
px

Etichete: , , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Sibiu: Noaptea Devoratorilor de Publicitate cu Raluca Turcan
Stirea urmatoare: Boc: Prima zăpadă, norocoasă pentru PD-L »
px

Stiri Asemanatoare

» Stolojan: PSD s-a inspirat cu pasiune din Programul PD-L
» Tăriceanu face apel la alegători să meargă la vot
» Geoană susţine că nu a mers la Cotroceni, pentru că are treabă la Dăbuleni
» Luminiţa Anghel, susţinută de Mihaela Geoană şi Ecaterina Andronescu
» Stolojan: La Justiţie va fi un ministru neimplicat politic
» Theodor Stolojan: ‘Geoană lansează tiribombe’
» Cluj: Preşedintele PNL în turneu electoral clujean
» Sălaj: Candidaţii PNL, lansaţi în prezenţa lui Tăriceanu
» Prahova: Theodor Stolojan a prezentat programul anti-criză al PD-L
» Prahova: Preşedinţi de secţii, acuzaţi de abuz în funcţie

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox