Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Tăriceanu face apel la alegători să meargă la vot
Stire din Alegeri 2008 publicata in 28 Nov 2008.

Premierul Călin Popescu-Tăriceanu a făcut, vineri după-amiază, un apel la alegători de a se prezenta la vot pentru că, în opinia sa, pasivitatea, ‘’statul acasă” nu reprezintă o ‘’soluţie”.

Îndemnul a fost făcut de şeful Executivului într-o conferinţă de tip 2.0, live video pe site-ul ‘Trilulilu’.

”A vota este o obligaţie civică pe care fiecare trebuie să înţeleagă că o are, pentru că în acest fel îşi desenează viitorul. Pasivitatea, statul acasă, privitul la televizor – nu este suficient. Este un drept pe care dacă fiecare şi-l exercită atunci, sigur, că va putea să influenţeze viitorul pe care şi-l doreşte, în felul în care şi-l doreşte”, a spus Tăriceanu.

El a anunţat această conferinţă ”inedită” joi, pe blogul său, unde i-a îndemnat pe cei interesaţi să-i adreseze întrebări.

”Îmi doresc să avem o discuţie liberă despre criza economică globală şi soluţiile practice pe care le avem la îndemână pentru a o depăşi, dar şi despre aşteptările voastre pentru următorii patru ani. Până vineri, ora 15,00, aştept aici, pe site-ul meu, atât întrebările, cât şi sugestiile sau opiniile voastre. Vreau să răspund la cât mai multe dintre ele. Îmi doresc deopotrivă să ştiu cum vedeţi voi lucrurile. Trimiteţi-mi aici întrebarea la care vreţi să vă răspund vineri. Voi invita pe câţiva dintre cei care-mi vor pune întrebări să-mi fie alături la conferinţă. Mi-ar plăcea să vă aflaţi şi voi printre ei”, scria acesta pe blog.

Premierul s-a aflat mai bine de o jumătate de oră alături de cei interesaţi să-i adreseze întrebări, întreaga conferinţă fiind transmisă pe www.trilulilu.ro.

Premierul le-a vorbit invitaţilor despre planul PNL şi al actualului Guvern, care cuprinde măsuri împotriva crizei economice, despre creşterile salariale la profesori sau medici, despre viitorul industriei auto din România.

La final, acesta s-a scuzat că nu poate sta mai mult şi şi-a motivat ”graba” prin faptul că trebuie să se pregătească pentru ultima confruntare pe care o va avea vineri seara, pe postul naţional, de la ora 19,00, cu ceilalţi doi contracandidaţi la fotoliul de premier, preşedintele PSD, Mircea Geoană şi prim-vicepreşedintele PD-L Theodor Stolojan.

”A fost o discuţie, din păcate, trebuie să recunosc, ceva mai scurtă, dar trebuie să merg în continuare să mă mai pregătesc pentru emisiunea de diseară. Întotdeauna sunt obişnuit să nu-mi desconsider contracandidaţii. E cea mai mare greşeală pe care cineva poate să o facă şi, poate nu vă imaginaţi, dar pentru o astfel de dezbatere mă pregătesc”, a dezvăluit premierul.

Agerpres

px
px

Etichete: , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Candidatul PD-L Ioan Talpeş a împărţit flori alegătoarelor
Stirea urmatoare: Ialomiţa:Panourile de afişaj electoral ale PSD, murdărite cu vopsea roşie »
px

Stiri Asemanatoare

» Prahova: Preşedinţi de secţii, acuzaţi de abuz în funcţie
» Alba: SMS-uri electorale
» Începe votul în SUA şi Canada
» Braşov: Corlăţean a votat pentru un guvern puternic şi competent
» Galaţi: Ambulanţa a intervenit la două secţii de votare
» Gorj: Centenarii gorjeni şi-au exercitat dreptul la vot
» Vrancea: Modele de buletine de vot, găsite într-o maşină
» Stolojan: Tăriceanu plăteşte taxă de protecţie lui Geoană
» Cluj: Preşedintele PNL în turneu electoral clujean
» Sălaj: Candidaţii PNL, lansaţi în prezenţa lui Tăriceanu

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox