Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Cluj: Preşedintele PNL în turneu electoral clujean
Stire din Alegeri 2008 publicata in 15 Nov 2008.

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), premierul Călin Popescu-Tăriceanu, însoţit de candidaţi liberali pentru Parlament, a fost prezent, vineri, în trei comune clujene – Geaca, Ţaga, Sânmartin.

 

Vizita a început cu inaugurarea unui drum comunal în Geaca, drum în valoare de 2,85 milioane de lei, construit prin Programul SAPARD. Tot aici, a fost vizitat un pod aflat în construcţie, premierul amintind cu această ocazie fondurile guvernamentale alocate comunelor şi oraşelor clujene. În context, şeful Executivului a respins acuzaţiile preşedintelui PD-L, Emil Boc, cu privire la alocarea de fonduri guvernamentale pe criterii politice.

 

‘Pe domnul Boc îl aud mereu la televizor(…) spunând că banii se dau pe criterii politice. Vreau să vă arăt pe aceste planşe care sunt proiectele realizate în judeţul Cluj: cinci comune cu proiecte integrate, şase comune canalizări şi staţii de epurare, 12 comune – alimentări cu apă, poduri şi podeţe -14 comune(…) Domnul Marius Nicoară poate să spună câte comune PNL, câte PD-L şi câte PSD au obţinut fonduri’, a menţionat Tăriceanu.

 

Premierul a criticat şi compania americană Bechtel, constructorul autostrăzii Transilvania, autostradă din care în acest an ar fi trebuit să fie finalizaţi primii 20 de kilometri.

 

‘Ce m-a deranjat este că, în urma discuţiilor cu reprezentanţii firmei Bechtel, aceştia s-au angajat să termine anumite obiective având finanţare asigurată, dar nici până în ziua de azi nu le-au finalizat’, a spus el, adăugând că firma americană este ‘o firmă ca oricare alta, nu are drepturi în plus faţă de alte firme care lucrează în România’.

 

Sutelor de oameni care au venit să se întâlnească cu Călin Popescu-Tăriceanu, acesta le-a vorbit de salarii, de pensii, de a şaptea putere economică europeană care ar urma să devină România, dar şi de perioada de criză pe care o traversăm şi căreia spune că i-a găsit soluţia de rezolvare.

 

‘Nu există decât o soluţie. Această soluţie aţi putut-o vedea în planul de creştere economică şi creare de locuri de muncă. Această soluţie se bazează pe investiţii consistente şi pe stimulente pentru crearea de locuri de muncă’, a spus premierul, adăugând că planul trebuie aplicat foarte rapid şi că a cerut deja ministerelor de resort propuneri concrete.

 

‘În această dimineaţă am dat dispoziţie ca ministerele care sunt implicate în realizarea acestui plan de creştere economică şi creare de locuri de muncă să vină la şedinţa următoare cu primele elemente de legiferare care să permită implementarea lor imediată’, a precizat Tăriceanu.

Agerpres

px
px

Etichete: , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Sălaj: Candidaţii PNL, lansaţi în prezenţa lui Tăriceanu
Stirea urmatoare: Iaşi: PSD acuză PNL de campanie electorală neloială »
px

Stiri Asemanatoare

» Cluj: Marius Nicoară atenţionează în privinţa fraudării alegerilor
» Tăriceanu face apel la alegători să meargă la vot
» Cluj: PNL va sesiza BEJ pentru apariţia unor fluturaşi denigratori
» Cluj: Funar cere BEJ să dea jos afişele cu ‘maimuţe’
» Stolojan: Tăriceanu plăteşte taxă de protecţie lui Geoană
» Sălaj: Candidaţii PNL, lansaţi în prezenţa lui Tăriceanu
» Cluj: UDMR îi va duce pe studenţi cu autobuzul la vot
» Cluj: Lucia Nora Morariu şi-a lansat candidatura pentru Senat
» Prahova: Preşedinţi de secţii, acuzaţi de abuz în funcţie
» Alba: SMS-uri electorale

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox