Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Luminiţa Anghel, susţinută de Mihaela Geoană şi Ecaterina Andronescu
Stire din Alegeri 2008 publicata in 16 Nov 2008.

Vicepreşedintele PSD, Ecaterina Andronescu, şi soţia preşedintelui social democrat, Mihaela Geoană, s-au aflat, duminică, în colegiul 25, în cartierul Drumul Taberei, pentru a o susţine în campanie pe cunoscuta cântăreaţă, Luminiţa Anghel.

Cu această ocazie, Mihaela Geoană a arătat că o apreciază foarte mult pe artista Luminiţa Anghel, descoperind în ea omul căruia îi pasă de semenii săi.

”Am descoperit omul Luminiţa Anghel şi faptul că este o persoană căreia îi pasă de cei din jurul său. Am apreciat faptul că având succes vrea să se implice să-i ajute şi pe ceilalţi. Îi pasă de artiştii care ies la pensie. Ştie să fie organizată şi să-şi pună în ordine priorităţile”, a caracterizat-o soţia liderului PSD pe candidata partidului în colegiul 25 pentru Camera Deputaţilor.

Aceasta este de părere că, deşi concurenţa este dură în colegiu, Luminiţa Anghel are şanse pentru că este ”o persoană solidă”.

”Se poate câştiga cu multă muncă şi de aceea suntem noi, astăzi, aici.(…) Am cunoscut-o pe Luminiţa Anghel mai bine de câteva luni. Sincer, înainte eram de părere că vedetele în Parlament probabil că nu au noţiunile juridice ca să voteze legi, însă ea m-a convins. Ştie ce vrea”, a declarat Mihaela Geoană.

La rândul ei, vicepreşedintele PSD, Ecaterina Andronescu şi-a exprimat susţinerea pentru artista candidată în Drumul Taberei şi ”a creditat-o cu şanse maximale” pentru a câştiga lupta electorală în colegiul ei.

”Mi-a făcut plăcere să vin ştiind că e vorba de o acţiune cu copii. Mă bucur şi pentru mine pentru că îmi plac foarte mult copiii şi când te uiţi cât sunt de nevinovaţi şi de sinceri în răspunsurile pe care ţi le dau parcă ai senzaţia că şi lumea asta face parte din realitatea noastră”, a arătat Andronescu.

Luminiţa Anghel, împreună cu susţinătoarele ei, s-a întâlnit cu alegătorii şi a oferit surprize ”dulci”, dar şi artistice micuţilor veniţi cu părinţii în zonă.

Prichindeii au primit bomboane, dar au făcut cunoştinţă şi cu personaje de basm prin intermediul teatrului şi al păpuşilor mânuite de tineri artişti.

Agerpres

px
px

Etichete: , , , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Sibiu: Festival Naţional de Muzică Folk şi Poezie
Stirea urmatoare: Olt: Candidat PD-L acuzat de discriminare »
px

Stiri Asemanatoare

» Geoană susţine că nu a mers la Cotroceni, pentru că are treabă la Dăbuleni
» Stolojan: Tăriceanu plăteşte taxă de protecţie lui Geoană
» Theodor Stolojan: ‘Geoană lansează tiribombe’
» Prahova: Preşedinţi de secţii, acuzaţi de abuz în funcţie
» Alba: SMS-uri electorale
» Începe votul în SUA şi Canada
» Braşov: Corlăţean a votat pentru un guvern puternic şi competent
» Galaţi: Ambulanţa a intervenit la două secţii de votare
» Gorj: Centenarii gorjeni şi-au exercitat dreptul la vot
» Vrancea: Modele de buletine de vot, găsite într-o maşină

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox