Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Braşov: Afişele electorale ale PSD, distruse de interlopi
Stire din Alegeri 2008 publicata in 07 Nov 2008.

Candidatul PSD pentru un mandat de senator în colegiul uninominal 2 Săcele, Titus Corlăţean, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că va sesiza Prefectura Braşov, în calitate de organizator al alegerilor parlamentare, Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi Ministerul Administraţiei şi Internelor în legătură cu faptul că echipe de interlopi din Braşov distrug afişele electorale şi banerele PSD din Săcele, Prejmer şi alte localităţi din zonă.

‘Din informaţiile pe care le deţin, poate greşesc, poate este adevărat, dar domniile lor trebuie să verifice: cei care sunt dirijaţi să facă aceste distrugeri de materiale electorale ale PSD sunt echipe din Braşov, plătite, echipe de interlopi din cartierul Noua şi o altă echipă tot din Braşov. Voi trimite instituţiilor abilitate ale statului informaţiile pe care le deţin, iar domniile lor au competenţa şi obligaţia legală să asigure corectitudinea campaniei electorale şi respectarea legii’, a spus Corlăţean.

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Braşov, Constantin Niţă, candidat pentru un mandat de deputat în acelaşi colegiu uninominal, a declarat, la rându-i, în cadrul conferinţei de presă, că, după o săptămână de campanie electorală, se observă o agresivitate fără precedent din partea PD-L, în ceea ce priveşte afişajul electoral.

‘În municipiul Săcele, peste tot sunt doar afişe ale PD-L, pe stâlpi, pe garduri, pe sedii de firme. Cum punem afişele noastre, cum sunt acoperite imediat cu ale lor. Eu refuz să mai pun afişe. Este o bătaie de joc. Cred că cei de la PD-L nu mai au ce face cu banii, dar consider că este o exagerare a felului în care se face politică. Aici ar trebui un pact politic, prin care toate partidele să se respecte unul pe altul’, a explicat Niţă.

În opinia lui Constantin Niţă, Autoritatea Electorală ar trebui să se autosesizeze în legătură cu modul în care se efectuează afişajul electoral.

Rompres

px
px

Etichete: , , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « PD-L propune un Pact naţional pentru autostrăzi
Stirea urmatoare: Comunicat de presă PSD+PC Dolj »
px

Stiri Asemanatoare

» Braşov: Corlăţean a votat pentru un guvern puternic şi competent
» Vadim: PSD Titel Petrescu îndeamnă la vot pro-PRM
» Oprişan:Facem 10.000 de apartamente, dacă PSD ajunge la guvernare
» Stolojan: PSD s-a inspirat cu pasiune din Programul PD-L
» Ialomiţa:Panourile de afişaj electoral ale PSD, murdărite cu vopsea roşie
» Boc: PSD trebuie să plece după Iliescu, în istorie
» BEC: Materialele electorale ale PSD+PC cu candidaţii PD-L nu sunt interzise
» Iaşi: Plângerea unui candidat PSD, în atenţia Parchetului
» Vanghelie: PD-L a înscris reprezentanţi la secţii de votare pe numele PVE şi PNG-CD
» Olt: Banner PD-L smuls de simpatizanţii PSD

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox