Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Călăraşi: Stolojan a susţinut candidaţii PD-L la un miting în Olteniţa
Stire din Alegeri 2008 publicata in 15 Nov 2008.

Baloane, mult portocaliu şi o atmosferă incendiară a fost sâmbătă în sala Navol din municipiul Olteniţa la venirea prim-vicepreşedintelui PD-L, Theodor Stolojan pentru a susţine candidaţii partidului la alegerile parlamentare.

Sute de liberal-democraţi au ovaţionat minute în şir candidaţii formaţiunii politice în special pe Viorel Pironea şi Constantin Dumitru, candidaţi în colegiile 5 de Camera Deputaţilor şi colegiul 2 pentru Senat.

Theodor Stolojan a fost plăcut impresionat de primire, mai ales că era prima sa vizită în acest municipiu.

‘Sunt foarte bucuros că în Olteniţa, care avea şi ea o anumită culoare, timp de atâţia ani, fiind legat de un anumit politician, Iliescu, acum avem atâţia simpatizanţi şi membri. Deci, putem obţine şi aici un rezultat bun’, a spus Stolojan.

Cu promisiunea că va reveni în municipiul Olteniţa, Theodor Stolojan a interacţionat cu cei prezenţi în sală la mitingul electoral vorbindu-le despre problemele existente în acest municipiu.

‘Venind aici, colegii mei mi-au spus că sunt multe lucruri care au dispărut din Olteniţa. Şi Şantierul Naval şi Combinatul de porci. Este păcat că s-a întâmplat aşa. Cel puţin şantierul avea şanse bune, dar să sperăm că lucrurile vor merge mai bine de acum încolo’.

Theodor Stolojan a amintit de programul de guvernare al PD-L, în acelaşi timp făcând referire şi la candidaţii liberali veniţi de la centru pentru a candida la Călăraşi.

‘Norica Nicolai era senatoare de Cluj, acum se plimbă aici. Am întâlnit, când eram la liberali, mai multe persoane care la fiecare legislatură se plimbau din judeţ în judeţ pentru că acolo unde au fost parlamentari nu mai erau doriţi. Nu au făcut nimic şi nu au lăsat nimic în urma lor’, a spus Stolojan.

Theodor Stolojan a participat sâmbătă la Călăraşi şi Olteniţa la mitinguri electorale pentru susţinerea candidaţilor PD-L la alegerile parlamentare.

Agerpres

px
px

Etichete: , , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « O candidată PSD+PC din Capitală a luat pulsul electoratului
Stirea urmatoare: Fotbal – Liga I: Farul – Pandurii 1-1 »
px

Stiri Asemanatoare

» Stolojan: Criza nu va fi mai grea decât cea din anii ‘90
» Geoană: Stolojan, un om al trecutului
» Stolojan: Introducerea pensiei sociale a fost discutată cu preşedintele Băsescu
» Stolojan: Mircea Geoană nu merită să fie în Parlament
» Theodor Stolojan: ‘Geoană lansează tiribombe’
» Prahova: Preşedinţi de secţii, acuzaţi de abuz în funcţie
» Alba: SMS-uri electorale
» Începe votul în SUA şi Canada
» Braşov: Corlăţean a votat pentru un guvern puternic şi competent
» Galaţi: Ambulanţa a intervenit la două secţii de votare

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox