Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

O candidată PSD+PC din Capitală a luat pulsul electoratului
Stire din Alegeri 2008 publicata in 15 Nov 2008.

Candidata Alianţei PSD+PC, Adriana Larisa Antipa, în Colegiul 4 din Sectorul 1 al Capitalei pentru un mandat de deputat, s-a aflat, sâmbătă, în mijlocul locuitorilor din zonele Şoseaua Chitila şi ‘16 Februarie’.

Pentru a le arăta oamenilor că se interesează de sănătatea lor, Adriana Larisa Antipa a organizat, în cele două locaţii, puncte de control medical, unde peste 300 de cetăţeni au beneficiat de analize gratuite de glicemie şi tensiune.

Din cei peste 300 de locuitori, 7% au fost sfătuiţi de asistentele medicale să meargă la un control amănunţit la doctorul de familie, deoarece prezentau potenţiale riscuri de îmbolnăvire.

Echipe de tineri şi lideri de organizaţii locale ai PSD Sector 1 au stat de vorbă cu oamenii şi au împărţit materiale publicitare.

La finalul acţiunii, Adriana Larisa Antipa şi-a exprimat convingerea că acţiunea îi va ajuta pe oameni să înţeleagă faptul că PSD se preocupă în permanenţă de sănătatea oamenilor şi că este partidul care va fi mereu alături de oameni.

Ea a adăugat că şi duminică, 16 noiembrie, în jurul orelor 9,00 acţiunea se va repeta în aceleaşi locaţii, la cortul Alianţei PSD+PC din faţa Bisericii Sfântul Andrei din Şoseaua Chitila şi la cortul din Piaţa ‘16 Februarie’.

La acţiunea organizată de candidatul Adriana Larisa Antipa a participat şi Dan Tudorache, preşedintele PSD Sector 1, precum şi consilierii locali ai PSD Sector 1, Vasile Motoc, Carmen Musceleanu şi Pupăză Niculae.

Aceştia, împreună cu Adriana Antipa, au explicat oamenilor ce înseamnă votul uninominal şi i-au îndemnat pe oameni să voteze, la 30 noiembrie, candidaţii PSD+PC ”pentru ca lucrurile să fie mai bune pentru ei”.

Agerpres

px
px

Etichete: , , , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Boc le-a vorbit ilfovenilor despre scenariul privind suspendarea preşedintelui
Stirea urmatoare: Călăraşi: Stolojan a susţinut candidaţii PD-L la un miting în Olteniţa »
px

Stiri Asemanatoare

» Sectorul 2 al Capitalei, fruntaş la vot
» Iaşi: Un candidat PSD+PC reclamă fluturaşii electorali
» Un candidat PSD+PC promite alegătorilor să repare greşelile legislative
» Comunicat de presă PSD+PC Dolj
» Primăria Capitalei vrea să cumpere 150 de troleibuze în următorii 3 ani
» Prahova: Preşedinţi de secţii, acuzaţi de abuz în funcţie
» Alba: SMS-uri electorale
» Începe votul în SUA şi Canada
» Braşov: Corlăţean a votat pentru un guvern puternic şi competent
» Galaţi: Ambulanţa a intervenit la două secţii de votare

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox