Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Candidatul PD-L Ioan Talpeş a împărţit flori alegătoarelor
Stire din Alegeri 2008 publicata in 28 Nov 2008.

Candidatul PD-L pentru un mandat de senator în colegiul 7 din Capitală, Ioan Talpeş, le-a împărţit, vineri, flori doamnelor aflate în zona Big Berceni (Piaţa Sudului), îndemnându-le totodată să iasă la vot pe 30 noiembrie.

‘Această floare este o ‘pedeapsă’ pentru 30 noiembrie. Să veniţi duminică la vot şi să puneţi ştampila pe candidatul PD-L’ – le spunea Ioan Talpeş, cu braţele încărcate de garoafe divers colorate, doamnelor.

Dacă la început acestea se apropiau mai timide pentru a lua garoafa şi a-i strânge mâna candidatului democrat-liberal, mai apoi au prins curaj, unele dintre ele chiar cerând mai multe flori.

‘Nu pot să vă dau mai multe flori pentru că ar însemna că vă cumpăr votul. Vă ofer doar una. Este un gest simbolic. Când ne vom reîntâlni vă promit că o să vă dau şi şapte garoafe’ – răspundea Ioan Talpeş solicitărilor.

Mai multe doamne în vârstă l-au asaltat pe democrat-liberal cu întrebări legate de majorarea pensiilor şi despre ce îşi propune să facă pentru pensionari într-un viitor mandat.

‘Eu ţin cu pensionarii. Dacă nu aş ţine cu ei ar însemna să nu ţin nici cu mine, fiindcă şi eu sunt tot pensionar. Îmi propun să îi opresc pe cei care fură, fiindcă astfel vom avea mai mulţi bani pentru pensii’ – le-a explicat el doamnelor.

Câteva persoane nu s-au lăsat impresionate de faptul că Ioan Talpeş împărţea flori, zâmbete şi îndemnuri la vot şi i-au strigat că ar fi fost mai indicat să le aducă ‘nişte mâncare sau bani’. ‘De unde să dau eu bani?’, a răspuns democrat-liberalul.

După aproape o oră şi jumătate de împărţit flori în faţa gurii de metrou Piaţa Sudului, Ioan Talpeş a trecut la ‘rezerva’ sa compusă din brichete şi pixuri portocalii, căciuliţe pentru copii, calendare şi alte materiale de campanie, pe care le-a împărţit trecătorilor de pe şoseaua Olteniţei, cuprinsă în colegiul în care candidează.

Agerpres

px
px

Etichete: , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Iaşi: Campania murdară sancţionată de liberali cu un marş al tăcerii
Stirea urmatoare: Tăriceanu face apel la alegători să meargă la vot »
px

Stiri Asemanatoare

» Cluj: Preşedinţii PD-L şi PNL s-au salutat
» Stolojan: PSD s-a inspirat cu pasiune din Programul PD-L
» BEC: Materialele electorale ale PSD+PC cu candidaţii PD-L nu sunt interzise
» Constanţa: O echipă de campanie a PD-L a fost agresată
» Boc: Prima zăpadă, norocoasă pentru PD-L
» Măsuri PD-L pentru plata creditelor imobiliare
» Constanţa: Mopedist accidentat de caravana electorală a PD-L
» Olt: Banner PD-L smuls de simpatizanţii PSD
» Olt: Candidat PD-L acuzat de discriminare
» Boc le-a vorbit ilfovenilor despre scenariul privind suspendarea preşedintelui

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox