Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Cristian Banu se plânge că cineva îi sabotează campania
Stire din Alegeri 2008 publicata in 28 Nov 2008.

Liberalul Cristian Banu, candidat al PNL într-un colegiu senatorial din Bucureşti, a declarat, vineri, că a depus o plângere la Poliţie, ca urmare a faptului că cetăţenii din colegiul în care candidează au primit în timpul nopţii, în numele său, SMS-uri şi telefoane în care erau îndemnaţi să voteze cu el.

‘Am depus o plângere care se referă la faptul că am fost contactat atât pe e-mail-ul pus la dispoziţia cetăţenilor, cât şi telefonic, zeci, sute de oameni spunându-mi că aseară, începând cu ora 1 noaptea până la 4, 5 dimineaţa au fost agresaţi pe telefonul fix printr-un robot, spunând că sunt sunaţi din partea lui Cristian Banu şi că invită lumea la vot să voteze cu mine. Au avut două căi de acces – prin telefonie fixă şi prin SMS, zeci de mii de SMS. Care este feed-back-ul acestor telefoane? Prin e-mail (oamenii – n. red.) îmi spun: ‘nu mai votez cu tine, dacă aşa ai ales să-ţi faci campanie, ca în anii comunismului’ ‘, a spus Banu.

Mai mult, acesta a arătat că oamenii au primit în numele său telefoane în care erau invitaţi la întâlniri electorale, despre care, evident, el nu ştia, astfel că cetăţenii aşteptau degeaba.

‘Telefoane otrăvite îi invitau pe cetăţeni, oamenii mă aşteptau în străzile respective. Mie şi echipei mele din sectorul 5 nici prin cap nu ne-a dat, nici măcar n-am avea banii necesari. Vă daţi seama câte zeci de mii de euro ar costa toate aceste SMS-uri, telefoane. Nu am nici o legătură cu asemenea acţiuni. Aşa au înţeles principalii adversari politici ai mei, probabil că ultimele sondaje arată că sunt în trend ascendent, iar culoarea roşie, după ce mi-au fost date toate steagurile jos, va fi o mare roşie otrăvită’, a încheiat Cristian Banu.

Agerpres

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Crin Antonescu: PSD nu s-a modernizat, iar PD-L e un partid populist
Stirea urmatoare: PRM ar putea organiza un miting în faţa TVR »
px

Stiri Asemanatoare

» Prahova: Preşedinţi de secţii, acuzaţi de abuz în funcţie
» Alba: SMS-uri electorale
» Începe votul în SUA şi Canada
» Braşov: Corlăţean a votat pentru un guvern puternic şi competent
» Galaţi: Ambulanţa a intervenit la două secţii de votare
» Gorj: Centenarii gorjeni şi-au exercitat dreptul la vot
» Vrancea: Modele de buletine de vot, găsite într-o maşină
» CV Tudor: Parlamentul n-o să reziste până la Paşte
» Adriean Videanu a votat pentru o clasă politică nouă
» Chişinău: Zeci de români nemulţumiţi că nu pot vota în Republica Moldova

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox