Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Mehedinţi:Mihai Stănişoară:România nu are o bună guvernare
Stire din Alegeri 2008 publicata in 15 Nov 2008.

Candidatul Partidului Democrat-Liberal(PD-L) Mihai Stănişoară a declarat vineri, pentru AGERPRES, că ‘România este vulnerabilă în faţa crizei financiare şi economice internaţionale deoarece nu are o bună guvernare’.

Potrivit sursei citate, această situaţie se explică prin faptul că ţara are ‘o guvernare PNL, şantajată de PSD, care şi-a bătut joc de banul public, o guvernare care nu este în stare să iasă cu un program anti-criză, o guvernare lipsită de credibilitate şi legitimitate’.

‘Justific aceste acuzaţii prin aducerea în discuţie a unor mari scandaluri produse în domeniile privatizărilor, sănătăţii publice şi învăţământului de incompetenţa actualului guvern. De asemenea, nu pot să nu amintesc opiniei publice ce a însemnat şi guvernarea PSD: o guvernare sub care corupţia în România speriase Europa, o guvernare care a adus pierderi de peste patru miliarde de dolari doar sistemului bancar’, a precizat Stănişoară.

În opinia acestuia, PD-L este singurul partid din România care dispune de un program anti-criză, în măsură să promoveze reformele şi iniţiativele comunităţilor locale.

‘Din pachetul de soluţii de care dispunem pot să menţionez descentralizarea administraţiei publice, reformele în justiţie şi în sistemul de salarizare’, a afirmat Stănişoară.

În acelaşi context, democrat-liberalul Mihai Stănişoară a arătat că în România ‘este necesară schimbarea rapidă a legilor privind exproprierea terenurilor şi a altor bunuri imobile care blochează astăzi sau îngreunează foarte mult desfăşurarea investiţiilor de interes public’.

Mihai Stănişoară candidează în colegiul uninominal nr. 1 Mehedinţi pentru Senat, unde îi are adversari pe Paul Tudor (PNL), Ion Sârbulescu (PSD+PC), Iulian Marinescu (PRM), Endre Molnăr (UDMR), Florea Negoiţă (PNG-CD). La acest colegiu sunt arondate 185 de secţii de votare unde se aşteaptă venirea la urne a unui număr de 127.576 cetăţeni cu drept de vot.

Agerpres

px
px

Etichete: , , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Theodor Stolojan: ‘Geoană lansează tiribombe’
Stirea urmatoare: Ion Iliescu:Cota unică nu a adus nimic în plus »
px

Stiri Asemanatoare

» Românii din Italia vor avea la dispoziţie 19 secţii de votare
» Băsescu: O alianţă PSD-PNL riscă să ducă România cu 20 de ani în urmă
» Prahova: Preşedinţi de secţii, acuzaţi de abuz în funcţie
» Alba: SMS-uri electorale
» Începe votul în SUA şi Canada
» Braşov: Corlăţean a votat pentru un guvern puternic şi competent
» Galaţi: Ambulanţa a intervenit la două secţii de votare
» Gorj: Centenarii gorjeni şi-au exercitat dreptul la vot
» Vrancea: Modele de buletine de vot, găsite într-o maşină
» CV Tudor: Parlamentul n-o să reziste până la Paşte

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox