Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Olt: Pod la Coloneşti inaugurat de candidaţi ai PD-L
Stire din Alegeri 2008 publicata in 15 Nov 2008.

Vicepreşedintele PD-L, Adriean Videanu, liderul filialei judeţene a partidului, Darius Vâlcov, şi viceprimarul comunei Coloneşti, Marian Burducel, au inaugurat vineri un pod peste pârâul Vediţa, în satul Năvărgeni din Coloneşti. Podul a fost construit cu fonduri guvernamentale în valoare de aproximativ un milion de lei.

Inaugurarea lui a fost una cu pronunţat caracter electoral, având în vedere că s-a făcut în timpul unei serbări câmpeneşti organizată de PD-L pentru susţinerea candidatului în colegiul 2 de deputat, Nicolae Stan, primarul comunei, şi a candidatului PD-L în colegiul 1 pentru Senat, Mihai Niţă.

Cu acest prilej, primarul din Coloneşti, Nicolae Stan, a ţinut să mulţumească pentru ajutorul primit de-a lungul celor 18 ani de când este edil-şef tuturor guvernelor care s-au succedat de atunci, cât şi tuturor şefilor administraţiei judeţene. El a adăugat că a fost sprijinit permanent.

Stan este printre cei şase primari din judeţ cu mai mult de patru mandate, fiind singurul care a fost permanent reales cu peste 95% din voturile exprimate de alegători, în condiţii de prezenţă la vot de peste 90%.

Primarul din Coloneşti este convins că populariatea şi simpatia de care se bucură în comună au trecut de graniţele acestei localităţi şi că va fi ales deputat, chiar dacă printre contracandidaţii săi se numără Dumitru Dragomir (preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal – PRM) şi deputatul Aurel Gubandru (preşedintele Comisiei de buget-finanţe din Camera Deputaţilor, PSD).

Stan a fost până în octombrie membru al PSD Olt, de la înfiinţarea acestui partid, şi a afirmat că a trecut la PD-L deoarece a fost singurul partid care a susţinut candidatura primarilor la alegerile parlamentare, având astfel posibilitatea să demonstreze forţa primarilor care ’să nu mai fie nevoiţi să stea la mâna şefilor de partid’.

Candidatul PD-L a mai declarat că este pentru prima dată când îşi face campanie electorală folosind afişe, bannere şi participând la adunări publice, deoarece, până acum, la precedentele campanii electorale, când candida pentru fotoliul de primar ‘ nu era nevoie de campanie electorală, toată lumea din comună mă cunoaşte şi mă asigura că voi fi reales pentru că am demonstrat că mă ocup bine de administrarea localităţii’.

Nicolae Stan s-a declarat indignat şi şocat de modul în care decurge campania electorală în colegiul său şi chiar a acuzat primarul comunei Bărăşti (Virgil Galapu, PSD) de acte de violenţă împotriva reprezentanţilor PD-L.

‘Eu am doi oameni care mă ajută în campanie, un tânăr de 27 de ani şi un prieten de 75 de ani. Joi, se aflau la Bărăşti cu caravana, iar primarul de acolo a ieşit şi a spart geamurile şi oglinzile caravanei, lovea cu pumnii şi picioarele în maşină pentru că nu suportă ca alte partide să facă propagandă în comuna pe care o conduce’, a spus Stan.

Vineri, la Coloneşti, a venit şi Adriean Videanu, prezentat cetăţenilor drept ‘viitorul ministru al Finanţelor’, care a vorbit despre programul de guvernare al PD-L.

Îmbrăcat într-un costum elegant şi cu pantofi negri bine lustruiţi, el le-a spus celor peste o mie de participanţi la eveniment, majoritatea săteni din Coloneşti, că îşi are originile în judeţul vecin, Teleorman, şi nu a ezitat să se prindă alături de ei într-o horă jucată în câmp, pe un teren proaspăt acoperit cu pământ.

Gestul său a fost apreciat imediat de femeile din Coloneşti, care s-au înghesuit să joace lângă el şi chiar să-l sărute, deşi în apropiere se afla şi mult mai tânărul, dar nu la fel de elegantul său coleg de partid, Darius Vâlcov (32 de ani), îmbrăcat în ţinută sport.

Agerpres

px
px

Etichete: , , , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « I. Iliescu: Nu vreau să mă prindă 80 de ani în Parlament
Stirea urmatoare: Botoşani: PD-L va demonta toate bannerele electorale »
px

Stiri Asemanatoare

» Olt: Banner PD-L smuls de simpatizanţii PSD
» Stolojan: PSD s-a inspirat cu pasiune din Programul PD-L
» BEC: Materialele electorale ale PSD+PC cu candidaţii PD-L nu sunt interzise
» Olt: Candidat PD-L acuzat de discriminare
» Theodor Stolojan: ‘Geoană lansează tiribombe’
» Olt: Sancţionaţi că au scris pe stradă PD-L
» Dolj:PSD cere BEJ să dea jos un banner al PD-L
» PD-L a depus plângere la BEM împotriva PSD şi PC
» Cluj: Preşedinţii PD-L şi PNL s-au salutat
» Vadim: PSD Titel Petrescu îndeamnă la vot pro-PRM

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox