Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Sălaj: Program special pentru eliberarea cărţilor de identitate
Stire din Alegeri 2008 publicata in 17 Nov 2008.

Peste 1.000 de persoane din Zalău şi din cele treisprezece comune arondate Serviciului de Evidenţă a Persoanelor Zalău, dintre care mai mult de jumătate cu drepte de vot, îşi pot obţine actele de identitate înainte de alegerile parlamentare, profitând de un program special la ghişeele care vor fi deschise atât pe 29 cât şi pe 30 noiembrie.

‘În municipiul Zalău şi în cele treisprezece comune arondate Serviciului de Evidenţă a Persoanelor Zalău există 1.096 de persoane care au actele de identitate expirate. Dintre acestea, 629 sunt persoane majore, cu drept de vot. Pentru a-şi putea exercita dreptul de vot la alegerile din data de 30 octombrie, aceste persoane sunt rugate să se prezinte de urgenţă la Serviciul de Evidenţă a Persoanelor, situat în clădirea Primăriei municipiului Zalău, pentru a obţine un act de identitate. În momentul prezentării la ghişeu au nevoie de următoarele acte: actul de identitate expirat, certificatul de naştere şi de căsătorie (dacă este cazul), actul care face dovada spaţiului de locuit’, informează Ioan Puşcaş, director executiv al Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţa Persoanelor.

În situaţia în care cetăţenii nu au act de identitate valabil, dar nici certificat de naştere ori căsătorie, ei pot solicita carte de identitate provizorie, pentru care vor prezenta trei fotografii color tip B.I., paşaport sau permis de conducere (dacă posedă) şi actul care face dovada spaţiului de locuit.

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, ghişeele Serviciului de Evidenţa Persoanelor vor fi deschise pe 29 noiembrie, între orele 8,00 şi 14,00 şi pe 30 noiembrie, între orele 8,00 şi 21,00.

În aceste zile se vor elibera acte de identitate pentru persoanele care au depus cererea până pe 28 noiembrie, inclusiv.

Agerpres

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Botoşani: Liberalii acuză primarii că dau ajutoare în scop electoral
Stirea urmatoare: MAE a organizat cele mai multe secţii de votare în SUA, Spania şi Italia »
px

Stiri Asemanatoare

» Sălaj: Reclamaţii privind depăşirea spaţiului electoral alocat
» Sălaj: Candidaţii PNL, lansaţi în prezenţa lui Tăriceanu
» Prahova: Preşedinţi de secţii, acuzaţi de abuz în funcţie
» Alba: SMS-uri electorale
» Începe votul în SUA şi Canada
» Braşov: Corlăţean a votat pentru un guvern puternic şi competent
» Galaţi: Ambulanţa a intervenit la două secţii de votare
» Gorj: Centenarii gorjeni şi-au exercitat dreptul la vot
» Vrancea: Modele de buletine de vot, găsite într-o maşină
» CV Tudor: Parlamentul n-o să reziste până la Paşte

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox