Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Stolojan: PSD s-a inspirat cu pasiune din Programul PD-L
Stire din Alegeri 2008 publicata in 28 Nov 2008.

Social-democraţii s-au inspirat din Programul de guvernare al Partidului Democrat-Liberal (PD-L) de aceea l-au prezentat atât de târziu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, prim-vicepreşedintele PD-L, Theodor Stolojan, desemnat de democrat-liberali pentru funcţia de premier, în cazul câştigării alegerilor parlamentare.

El a precizat că, după ce i-a solicitat în repetate rânduri liderului PSD, Mircea Geoană, să îşi prezinte Programul de guvernare şi l-a provocat la mai multe dezbateri pe această temă, într-un final, acesta i-a înmânat documentul, miercuri seara, într-o emisiune televizată.

‘M-am uitat peste el şi am constatat că s-au inspirat, cu multă pasiune, din Programul PD-L şi acum înţeleg de ce au întârziat atât de mult cu programul lor. Nu cred că prea multe persoane din România mai pot citi, de miercuri până vineri, programul de guvernare al PSD’, a afirmat Stolojan.

Prim-vicepreşedintele democrat-liberalilor a arătat că specialiştii PSD au început programul ‘exact ca şi cei ai PD-L’.

‘Înainte de a crea bunăstare vor să redistribuie sărăcia. Din păcate, baza lor electorală este sărăcia, pe care o perpetuează în continuare’, a afirmat liderul democrat-liberal.

Cu acelaşi prilej, Stolojan l-a criticat şi pe celălalt adversar al său, premierul Călin Popescu-Tăriceanu, care, după cum susţine prim-vicepreşedintele PD-L, la fel ca şi Mircea Geoană, a refuzat de mai multe ori să participe la dezbateri în trei privind programele de guvernare ale formaţiunilor politice pe care le reprezintă.

Theodor Stolojan a susţinut că ajutoarele sociale date de Uniunea Europeană, constând în zahăr şi ulei, ’se distribuie inclusiv acum, spunându-li-se oamenilor că sunt din partea Guvernului’.

Întrebat cum i s-a părut campania electorală, care se încheie oficial sâmbătă dimineaţa la ora 7,00, prim-vicepreşedintele PD-L a afirmat că aceasta ‘nu a fost la fel de vulcanică precum cele anterioare, deoarece bătăliile s-au dus la nivelul fiecărui colegiu’.

‘Dezbaterile naţionale nu au mai avut culoarea şi intensitatea ca atunci când aveam şi alegeri prezidenţiale. Fiecare partid a încercat să aibă, totuşi, un port-drapel pentru programele de guvernare şi aşa s-a ajuns la formula ca fiecare să-şi desemneze un candidat la funcţia de prim-ministru’, a explicat Stolojan.

Agerpres

px
px

Etichete: , , , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Teleorman: Dosare penale pentru mită electorală
Stirea urmatoare: Oprişan:Facem 10.000 de apartamente, dacă PSD ajunge la guvernare »
px

Stiri Asemanatoare

» BEC: Materialele electorale ale PSD+PC cu candidaţii PD-L nu sunt interzise
» Olt: Banner PD-L smuls de simpatizanţii PSD
» Olt: Pod la Coloneşti inaugurat de candidaţi ai PD-L
» Stolojan: La Justiţie va fi un ministru neimplicat politic
» Theodor Stolojan: ‘Geoană lansează tiribombe’
» Prahova: Theodor Stolojan a prezentat programul anti-criză al PD-L
» Dolj:PSD cere BEJ să dea jos un banner al PD-L
» PD-L a depus plângere la BEM împotriva PSD şi PC
» Gorj: Mircea Geoană a obţinut 37,2% în judeţ
» Băsescu: O alianţă PSD-PNL riscă să ducă România cu 20 de ani în urmă

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox