Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Tulcea: Candidat PNG-CD acuzat că dă peşte electoratului
Stire din Alegeri 2008 publicata in 13 Nov 2008.

Candidatul liberal pentru colegiul deputaţial nr. 4 din judeţul Tulcea, Cătălin Iulian Marin, l-a acuzat, miercuri, pe contracandidatul său din partea PNG-CD, Walter Bonea, că a dat pungi cu peşte electoratului din oraşul Babadag, aceasta fiind prima infracţiune semnalată în campania electorală, transmite corespondentul AGERPRES.

‘Duminică, în piaţa din oraşul Babadag, candidatul PNG-CD, Walter Bonea, ajutat de câţiva oameni din stafful său de campanie, împărţea pungi cu câte doi caraşi, iconiţe cu Maica Domnului şi poze cu el şi Gigi Becali. Bonea nu este pentru mine un candidat serios, dar cât timp depăşim cadrul unei campanii civilizate, cât timp nu discutăm pe programe, ci pe pomeni electorale, consider că este cazul să atragem atenţia opiniei publice că se întâmplă lucruri care încalcă Legea electorală’, a declarat, în timpul unei conferinţe de presă, candidatul PNL pentru colegiul deputaţial nr. 4, Cătălin Iulian Marin.

El a mai spus că deţine fotografii cu contracandidatul său împărţind peşte populaţiei şi că a încercat să sesizeze Poliţia oraşului Babadag, dar nu a reuşit să îi contacteze pe reprezentanţii acestei instituţii.

‘Vreau să anunţ că ofer recompensă de 100 de milioane de lei pentru orice persoană care îmi pune la dispoziţie fotografii cu contracandidaţii mei din colegiul deputaţial nr. 4 oferind pomeni electorale. Fotografiile vor fi date organelor de anchetă, pentru că, din punctul meu de vedere, poliţiştii nu ştiu că aceste pomeni sunt sancţionate cu închisoare de la cinci luni la şase ani’, a menţionat Cătălin Iulian Marin.

Reprezentantul PNL a refuzat să comenteze însă destinaţia zecilor de cutii cu cremă pentru mâini care se aflau în încăperea în care se susţinea conferinţa de presă precizând că nu îi aparţin.

Referindu-se la declaraţiile făcute de contracandidatul său, reprezentantul PNG-CD, Walter Bonea, a negat toate acuzaţiile aduse la adresa sa.

‘Dacă dânsul are fotografii cu mine, eu chiar îl rog să vi le dea, apoi să vină pe la mine o zi sau două să îl instruiesc ce înseamnă peştele, pentru că eu am o crescătorie intensivă şi am mai puţin caras acolo. Îl mai rog să vină prima dată cu dovezile şi apoi cu învinuirile. Dumnealui trebuie să denunţe la Poliţie, nu la presă, cu probe. Pentru mine, el chiar nu este un candidat serios. Probabil că în Babadag o să ia 0,1 la sută din intenţiile de vot. Şi, dacă are fotografiile şi se adevereşte, atunci am să suport toate rigorile legii, dar nu este bine să ieşi în presă fără dovezi’, a declarat candidatul PNG-CD pentru colegiul deputaţial nr. 4, Walter Bonea.

De altfel, potrivit informaţiilor furnizate de liderii PSD, Walter Bonea ar fi oferit peşte şi alegătorilor din localitatea tulceană Caugagia, însă până în prezent Inspectoratul de Poliţie al Judeţului nu a înregistrat nici o plângere împotriva candidatului PNG-CD.

Rompres

px
px

Etichete: , , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « CNA atenţionează postul Realitatea
Stirea urmatoare: Iaşi: Publicaţia electorală ‘Ancheta’, în vizorul anchetatorilor »
px

Stiri Asemanatoare

» Prahova: Preşedinţi de secţii, acuzaţi de abuz în funcţie
» Vanghelie: PD-L a înscris reprezentanţi la secţii de votare pe numele PVE şi PNG-CD
» Tulcea: Început de campanie electorală fără prea mult zgomot
» Tulcea: PSD verifică alegătorii din secţiile speciale
» Alba: SMS-uri electorale
» Începe votul în SUA şi Canada
» Braşov: Corlăţean a votat pentru un guvern puternic şi competent
» Galaţi: Ambulanţa a intervenit la două secţii de votare
» Gorj: Centenarii gorjeni şi-au exercitat dreptul la vot
» Vrancea: Modele de buletine de vot, găsite într-o maşină


O opinie pentru "Tulcea: Candidat PNG-CD acuzat că dă peşte electoratului"

  1. floriana floriana November 15th, 2008 at 8:54 am

    buna ziua
    lasati ca nici cu ceilalti nu ne este rusine!
    simbata trecuta imparteau in orasul tulcea, in parcul de la piata noua, cei de la pnl!
    ce aveau in pungile galbene pe care se vedea scri votati…..si numele candidatului, poate raspund chiar ei!
    deci……..vorba proverbului: sa ciupeasca o pasare cu cioc si nu una fara cioc!
    dragii mei toti sunteti la fel!


Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox