Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Mircea Badea le-a pus pe fuga pe stiriste
Stire din Cultura si Media publicata in 18 May 2009.

Realizatorul emisiunii “In gura presei” de la Antena 3 le-a convocat la alergare pe toate prezentatoarele de stiri din trust, care au inceput deja sa se antreneze facand jogging sau mergand la sala.

Cap de afis la crosul organizat de o publicatie pe data de 24 mai in Parcul Tineretului din Bucuresti, Mircea Badea a tinut mortis sa ii invite si pe colegii sai din trust.
Pentru ca au studiourile apropiate si se intalnesc destul de des, primele care au fost luate in vizor de realizatorul emisiunii “In gura presei” au fost stiristele. Acestea au fost convocate la cros de Badea, care va participa la alergare alaturi de iubita sa, Carmen Bruma.
Printre cele care au acceptat provocarea de a alerga pe o distanta de 3 kilometri s-au numarat Crina Abrudan, Alessandra Stoicescu si chiar Roxana Ionescu, alias “Mama Natura” de la rubrica Meteo. Ca sa nu se faca de ras, acestea au inceput sa se pregateasca pentru cros cu aproximativ zece zile inainte.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Evadare în Mexic
Stirea urmatoare: Scene de maxima tandrete pe aeroport »
px

Stiri Asemanatoare

» Mircea Badea boxeaza cu steagurile din fata televiziunii
» Mircea Badea, cel mai ravnit burlac
» Mircea Badea, la Poliţie cu o cravată imprimată cu oi
» Realitatea TV pregăteşte un concurent pentru Mircea Badea

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox