Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Rednex şi Ro-Mania, în finala Eurovision în locul lui Cătălin
Stire din Cultura si Media publicata in 19 Feb 2008.

Piesa “RailRoad, RailRoad” interpretată de Rednex featuring Ro-mania, va intra în finala naţională a Eurovision, după ce câştigătorul concursului Megastar, Cătălin Josan, a retras, luni, melodia “When We’re Together”, compusă de Marius Moga.
Potrivit unui comunicat transmis ROMPRES, în această situaţie, organizatorii au decis să completeze lista finaliştilor cu următoarea piesă care a obţinut cel mai mare punctaj în cele două semifinale.
Astfel, în locul melodiei interpretate de Cătălin Josan, în finala Eurovision a intrat “RailRoad, RailRoad”, clasată pe locul şapte în cea de-a doua semifinală, unde, în urma jurizării, a obţinut 158 puncte.
“Am ales să dăm încă o şansă unei piese care a obţinut un punctaj bun în semifinală şi să completăm lista celor 12 finalişti, după retragerea piesei lui Cătălin. Am convingerea că, în acest fel, telespectatorii se vor bucura de întregul spectacol promis, iar Regulamentul permite luarea acestei decizii”, a afirmat Ioan Duma, manager de proiect al Selecţiei Naţionale.
ŞTIRI INTERNE ______________________________________________ 19 februarie 2008
ROMPRES ______________________________________________________________ 28
Cătălin Josan, câştigătorul primului concurs Megastar, a decis, luni, să retragă din finala naţională Eurovision melodia “When We’re Together” compusă de Marius Moga şi să concureze cu piesa “Run Away”, cu care s-a calificat în a doua semifinală a competiţiei.
Artistul a declarat pentru ROMPRES că a decis acest lucru deoarece a primit un punctaj mai mare din partea publicului pentru această piesă, la cea de-a doua semifinală, transmisă în direct de TVR 1.
“Am luat această decizie pentru că am văzut că prinde mai bine la public şi în acest sens i-am adus câteva îmbunătăţiri”, a precizat Josan.
Artistul a fost singurul care a avut două piese calificate în finala naţională de la 23 februarie, el urmând să concureze cu melodia “Run Away” alături de artişti precum suedezii de la trupa Biondo şi La Gaylia Frazier, Paula Seling şi Provincialii, Nicola, Zero şi Marius Moga, Nico şi Vlad Miriţă.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « SRTv protesează faţă de decizia Curţii Supreme de Justiţie din Chişinău
Stirea urmatoare: Amplu proiect turistic la Eforie Nord »
px

Stiri Asemanatoare

» Andrei Tudor, desemnat cel mai bun compozitor la Eurovision
» Reprezentanţii României la Eurovision, Nico şi Vlad Miriţă, apreciaţi de greci
» Nico şi Vlad Miriţă reprezintă România la Eurovision 2008
» “Noaptea albastră”, o sărbătoare a muzicii promovată de peste 30 de DJ
» Costel Busuioc, într-un spectacol de binefacere la Timişoara
» Mihai Trăistariu, cel mai solicitat artist din campania electorală
» DJ Vasile, Matze şi Electric Brother se reunesc la B’ESTFEST 20
» Musicalul “The Rocky Horror Show”, la Kristal Glam Club
» Lineup-ul Creamfields România 2008 prevesteşte o vară fierbinte
» AG Weinberger îşi lansează, vineri, un dublu album

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox