Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Continuă procesul în cazul pensiei alimentare cerute lui Cioroianu
Stire din Diverse publicata in 13 Feb 2008.

Magistraţii Judecătoriei sectorului 3 au acordat miercuri un nou termen, pentru 12 martie, în dosarul în care fosta soţie a lui Adrian Cioroianu, Luminiţa, solicită instanţei ca ministrul de Externe să plătească o pensie alimentară mai mare pentru întreţinerea băieţelului lor în vârstă de opt ani.
La termenul de miercuri, judecătorii au decis să trimită adrese la locurile de muncă ale celor doi, pentru a se afla veniturile lor, în cazul lui Adrian Cioroianu la Ministerul Afacerilor Externe, Parlament şi Facultatea de Istorie a Universităţii Bucureşti.
Anterior, Cioroianu a solicitat instanţei să o oblige pe Luminiţa să aducă dovezi, cu acte, că banii daţi de el au fost cheltuiţi într-adevăr pentru întreţinerea copilului.
Luminiţa doreşte majorarea pensiei de întreţinere, motivând că veniturile lui Adrian Cioroianu au crescut mult după ce a fost numit ministru de Externe.
Cei doi s-au căsătorit în 1993 şi au divorţat după zece ani, iar pensia alimentară a fost stabilită de instanţă la 800 de lei (opt milioane de lei vechi).
Avocatul lui Cioroianu, Cristian Sârbu, susţine că veniturile actualului ministru de Externe nu au crescut considerabil, aşa cum declară fosta soţie, iar acesta a dovedit că este un tată responsabil de vreme ce a renunţat la jumătate din apartamentul care îi revenise prin partaj.
În prezent, Adrian Cioroianu este logodit cu soprana Alexandra Coman.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Valeriu Lazarov îi cere Oanei Zăvoranu 2 milioane de euro
Stirea urmatoare: Pietonii, vinovaţi de peste 30% din accidentele rutiere »
px

Stiri Asemanatoare

» Hotărâri CEDO în procese împotriva statului român
» Eleganţă de top
» Gemeni la dublu
» Poliţia pe ulei
» Carla Bruni-Kennedy
» Internetul îngraşă
» Moarte înscenată
» Beţie la înălţime
» Turism şi flăcări
» Cu cine puteti socializa pe Hi5: Elena Basescu, Traian Basescu si Radu Mazare

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox