Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Valeriu Lazarov îi cere Oanei Zăvoranu 2 milioane de euro
Stire din Showbiz publicata in 13 Feb 2008.

Producătorul TV Valeriu Lazarov a confirmat miercuri, într-o întâlnire informală cu presa, că a depus o plângere penală împotriva Oanei Zăvoranu, căreia îi pretinde plata a două milioane de euro.
“Am făcut o plângere penală şi se pare că viteza cu care se desfăşoară lucrurile în tribunale nu depinde de noi. În mod deliberat Oana Zăvoranu a prezentat ca o excentricitate că i-am cerut două milioane de euro. Este adevărat că am cerut în plângerea penală acest lucru, dar aceşti bani vor fi destinaţi copiilor din adăposturi şi oamenilor din casele de bătrâni” – a subliniat Lazarov.
Producătorul TV a spus că în contractul încheiat cu Oana Zăvoranu nu exista nicio clauză care să se stipuleze că aceasta se poate implica în producţia telenovelei care urma să apară la postul de televiziune Romantica.
“Am vrut să facem o telenovelă ca profesionişti, cu un personal artistic de calitate. Astfel, am început să facem un casting cu actorii iar în timpul acestuia Oana a apărut pe postul Romantica spunând că persoanele trebuie să vină la un casting făcut de ea. În contract nu era nici o clauză care să prevadă ca Oana ar fi avut de spus un cuvânt în producţia telenovelei” – a precizat Lazarov.
Postul Romantica anunţa, la începutul anului, realizarea unei telenovele inspirate din viaţa Oanei Zavoranu, al cărei producător trebuia să fie Valeriu Lazarov, bugetul alocat filmului fiind de două milioane de euro.
În altă ordine de idei, Lazarov a anunţat că se află în discuţii pentru a produce şi în acest an alte ediţii de la “Noaptea erorilor”, la Antena 1, post cu care discută şi în vederea producerii unui sitcom. Totodată, el a mai spus că se află în negocieri şi cu Realitatea TV pentru un proiect.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Patriarhul Daniel a lansat apelul ”Nu vrem liceu fără Dumnezeu”
Stirea urmatoare: Continuă procesul în cazul pensiei alimentare cerute lui Cioroianu »
px

Stiri Asemanatoare

» “Mai degrabă mi-aş face o colonoscopie în direct la TV decât o pagină pe Facebook”
» Adriana Lima, cel mai fierbinte model de lenjerie intimă
» ”Megan Fox e o scorpie neprietenoasă!”
» Ce nervos e Beckham!
» Paris Hilton susţine comunitatea gay
» Harrison Ford vrea să fie iar “Indiana Jones”
» Lady Gaga a vrut să meargă la premiile MTV însoţită de un leu
» Teri Hatcher arată incredibil la 44 de ani
» Shakira s-a speriat când a dat ochii cu Pink
» Prinţul Harry va fi multimilionar peste o săptămână

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox