Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

De mâine o puteţi admira pe Andreea Marin aşa
Stire din Diverse publicata in 05 Mar 2009.

Incepand de maine, romanii o pot admira in cinematografe pe Andreea Marin, mai sexy ca niciodată, in producţia “A Beautiful Life”, unde joacă alături de soţul ei, Ştefan Bănică jr.Fosta zană a surprizelor joacă rolul unei conducătoare de bandă de infractori, în vreme ce Bănică e un proxenet.
“Personajul din film este cu totul opus mie. Sunt şefa unei bande de femei, care face trafic de droguri, care se crede frumoasă, poartă armă, fumează. Eu nici măcar nu fumez. Dar sunt de părere că joci mai uşor rolurile de personaje, care nu au personalitatea ta. Este mai greu să joci într-un personaj care seamănă cu tine”, a declarat Andreea Marin, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, pe care a susţinut-o alături de soţul ei, cu ocazia lansării filmului în România.
Producţia americană a costat 10.000.000 dolari, e regizată de Alejandro Chomski şi o are în rolul principal pe Bai Ling.

Pe larg: Libertatea

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Moni vrea la ştiri
Stirea urmatoare: Carlos Santana, invitat la Bucureşti »
px

Stiri Asemanatoare

» De mâine se măresc taxele pentru permis

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox