Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Fabrica de Don Juani
Stire din Diverse publicata in 23 Apr 2009.

Sorin I., un barbat cu multa experienta de viata, merge alaturi de invataceii sai prin cluburi si baruri, locurile ideale pentru agatat. Potentialii clienti au la dispozitie si un site de prezentare a acestor cursuri inedite, www.scoaladeseductie.ro.
“Voi petrece fiecare zi a workshop-ului (nr. – cursului) cu tine si numai cu tine. Iti voi demonstra fiecare concept pentru a distruge toate credintele limitative pe care le ai in legatura cu seductia acelor femei superbe cu care iti doresti sa ai o relatie”, scrie Sorin intr-o scurta prezentare pe site-ul sau. Desi pretul acestor cursuri neobisnuite este destul de piperat, respectiv 600 de euro pentru trei zile de teorie si practica, “proful de seductie” nu duce lipsa de elevi. “Eu cer de trei ori mai putini bani decat concurentii de pe piata internationala”, se lauda pe site initiatorul acestei afaceri.
Pentru numai o zi de curs pretul este de 200 de euro. Contactat de reporterii Cancan, unul dintre clientii “profului” ne-a declarat ca, dupa ce l-a insotit intr-o “actiune” pe Sorin, barbatul l-a convins ca stie “meserie”. Fara prea mare efort, acesta a reusit sa agate cateva femei senzuale, pe care multi barbati si le-ar dori. Impresionat de prestatia “profului”, fostul sau “elev”, care nu a vrut sa-si decline identitatea, ne-a spus ca investitia in cursurile de seductie a facut toti banii.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Hugh Jackman şi-a pus amprenta în ciment
Stirea urmatoare: Au castigat 11 milioane de euro la Loto »
px

Stiri Asemanatoare

» Nokia deschide oficial fabrica de la Jucu
» Investiţie de 100 milioane dolari într-o fabrică de echipamente medicale

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox