Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Jordan nu a mai facut sex de doi ani
Stire din Diverse publicata in 18 May 2009.

Starleta britanica Jordan, pe numele ei real Katie Price, nu este atat de incitanta in dormitor precum lasa sa se creada din aparitiile incendiare din reviste. Ba chiar, se pare ca aceasta este frigida, fiind incapabila sa-si mai satisfaca sotul in patul conjugal, acesta fiind posibilul motiv al divortului celor doi. Cantaretul Peter Andre, in varsta de 36 de ani, a marturisit unor prieteni ca mariajul sau cu starleta britanica era pe butuci de multa vreme.
“Pot sa zic ca la noi nu se punea problema “daca” divortam vreodata, ci “cand”", s-a plans Peter la o bauta cu amicii. “Jordan nu mai facea amor cu Peter de doi ani, desi ea se lauda peste tot ca e dependenta de sex si ca nu poate trai fara”, a povestit un prieten al lui Andre.
Gurile rele spun ca cei doi aveau si alte probleme, ca Jordan isi umilea deseori sotul, ca radea de cariera lui muzicala si ca nu il credea in stare sa aiba grija de copii, drept pentru care o chema pe mama sa sa stea cu acestia cand ea era plecata. Saptamana trecuta, insa, imediat dupa anuntarea separarii, Peter afirmase ca unul dintre principalele motive ale despartirii este ca nabadaioasa lui nevasta obisnuia sa-l insele cu oricine ii cadea in brate atunci cand era cherchelita.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « I-a iesit sanul din sacou
Stirea urmatoare: Si-a speriat de moarte angajatul »
px

Stiri Asemanatoare

» Jordan, părăsită de Peter pentru că a pierdut o sarcină
» Jordan e ca un animal scăpat din lesă
» După dezmăţul din Ibiza, Jordan se teme să nu-şi piardă copiii
» Jordan umbla cu doi deodata
» Nu s-a spalat pe cap de doi ani

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox