Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Patron muşcat de gât de un interlop
Stire din Diverse publicata in 24 Mar 2008.

Patronul unui club de lux din municipiul Sfântu Gheorghe a fost muşcat de gât de un client, transmite corespondentul ROMPRES.
Patronul Clubului ‘Cinema’ din Sfântu Gheorghe, Gheorghe Iliescu a depus o plângere la Poliţie împotriva lui Gergik Mihai, cunoscut în lumea interpolă sub numele de ‘Ninja Misi’, pe motiv că l-ar fi agresat în urmă cu două zile.
Gheorghe Iliescu spune că bărbatul a intrat în discotecă, deşi avea interdicţie în urma unor altercaţii anterioare, l-a luat în braţe pentru a-l ’saluta călduros’ şi l-a muşcat de gât, iar pentru că a fost poftit afară ar fi proferat ameninţări la adresa sa.
Potrivit părţii vătămate, scenele s-au desfăşurat în prezenţa poliţiştilor chemaţi la faţa locului, care nu au intervenit de frică.
‘A trebuit să mă ascund după canapelele de la mansardă ca să nu mă găsească, iar apoi am stat închis mai bine de o oră în birou ca să scap nevătămat’, a declarat Gheorghe Iliescu, care susţine că “Ninja Misi” terorizează şi alte baruri din municipiu, fără ca Poliţia să ia măsuri.
Iliescu a postat trei afişe în vitrinele clubului, prin care aduce la cunoştinţa clienţilor că a fost nevoit să îl închidă din motive de insecuritate, deşi localul se află gard în gard cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie Covasna.
Şeful Poliţiei Municipiului Sfântu Gheorghe, comisarul Corneliu Câmpeanu, a declarat pentru ROMPRES că “Ninja Misi” este cunoscut drept un infractor periculos, cu antecedente penale, dar a negat faptul că poliţiştii ar fi asistat pasiv la cele întâmplate:
‘Vom verifica şi acest aspect. Nu avem interesul să acoperim pe nimeni’.
Agresorul este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire, ameninţare şi ultraj contra bunelor moravuri.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Aparatura afectată de variaţii de tensiune reparată pe cheltuiala CEZ
Stirea urmatoare: Militarul căzut în Afganistan, cetăţean de onoare al Galaţiului »
px

Stiri Asemanatoare

» Băsescu a câştigat alegerile în judeţul Covasna, relevă numărătoarea paralelă a PD-L
» Proprietarul clădirii Consiliului Judeţean cere taxă de intrare
» Veveriţele americane fac obiectul unei interpelări în parlament
» Păpuşile de porţelan, din nou la modă
» Concursul de slăbit, câştigat cu masaj şi multă mişcare
» Rossignol şi Amer Sports, invitate să îşi mute producţia în judeţul Covasna

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox