Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Puteţi crede aşa ceva? El este inamicul numărul 1
Stire din Diverse publicata in 15 Mar 2009.

Alexandru Sagaidac, şoferul pe care Mihaela Rădulescu il acuză că a agresat-o şi că a vrut să dea cu maşina peste ea, are 55 de ani şi nu are… antecedente de acest fel. Lucrează la ziarul Libertatea de aproape 11 ani, timp în care a insoţit, probabil, de mii de ori echipe de reporteri pe teren.
Nici măcar o dată nu s-a întâmplat să intre într-un conflict cu cineva. De altfel, el ne-a mărturisit deschis că nici nu-şi imagina că ar putea fi vreodată protagonistul unei scene ca cea întâmplată vineri seară, într-un ”duet” forţat cu diva de la Antena 1.
«Dădea din mâini, se agita… M-a şi zgâriat»
“Eram la volan, după ce Mihaela Rădulescu ne-a apărut în faţă, şi mă tot gândeam că nu am cum să ies de pe alee dacă vedeta nu-şi mută maşina, când m-am trezit că Mihaela înşfacă geanta colegului meu, aflată pe bancheta din spate şi în care fotoreporterul îşi ţinea accesoriile de la aparatul de fotografiat.

Pe larg: Libertatea

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Stau nemişcaţi pentru 50 de euro pe zi
Stirea urmatoare: Profesoară şi fotomodel »
px

Stiri Asemanatoare

» Romaniţa crede că fiul ei are talent de aviator
» Becali crede că l-a pedepsit Dumnezeu
» Keanu Reeves crede în existenţa extratereştrilor

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox