Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

S-a culcat cu “sosia” fostei iubite
Stire din Diverse publicata in 09 Mar 2009.

Inca o noapte furtunoasa pentru aventurierul print Harry, care nu-si gaseste linistea de cand a fost parasit de Chelsy. Inca indragostit de ea, dupa cum spun prietenii lor, tanarul mostenitor la tronul Marii Britanii s-a cuplat, vineri seara, cu o blonda care seamana izbitor cu fosta iubita.”S-au giugiulit toata seara”, a spus o sursa din clubul Raffles, unde cei doi si-au facut de cap. Astrid Harbord este o tanara de 27 de ani, care provine dintr-o familie bogata. Este prietena cu fratele lui Kate Middleton, iubita printului William si ii da de ceva vreme tarcoale mezinului familiei regale. Pana acum, n-a avut insa succes, pentru ca Harry n-a avut ochi decat pentru Chelsy.
Pana vineri seara, mai precis, cand s-a hotarat sa se distreze si sa o scoata pe blonda la un club. Tanara nu este deloc “usa de biserica”, fiind renumita pentru apetitul pentru petreceri, udate din greu cu bautura.
Cei doi s-au infierbantat atat de mult, incat Harry nu s-a mai putut dezlipi de Astrid si a invitat-o sa-si petreaca noaptea cu el, la resedinta din Clarence House, spre care au plecat la trei dimineata. Au avut toata casa la dispozitie, pentru ca tatal lui Harry, printul Charles, si sotia sa, Camilla, erau plecati la Highgrove.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Si-a ucis sotia in luna de miere
Stirea urmatoare: Si-a injectat antigel in vena »
px

Stiri Asemanatoare

» Michael Phelps s-a culcat cu o stripteusa
» S-a culcat cu amantul Madonnei

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox