Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

“Sanii mei sunt pentru sex, nu pentru alaptat”
Stire din Diverse publicata in 14 May 2009.

“Nu i-am dat niciodata baietelului meu, Rocky, lapte de la piept pentru ca mi-ar fi distrus sanii. Eu merg pe ideea ca sanii nu trebuie folositi decat in scopuri sexuale. Daca l-as fi alaptat pe Rocky, care are acum trei ani, nu as mai fi fost in stare sa ma duc la iubitul meu, Tom, si sa fac sex cu el. Dupa alaptat, sanii capata un aspect deloc placut si nu cred ca iubitului meu i-ar placea sa vada asa ceva”, a declarat Nicola, care a trecut prin doua operatii de siliconare.
“Toata lumea ma stie din pictorialele sexy pe care le-am realizat de-a lungul timpului si in care m-am falit cu bustul meu impresionant. Mi s-ar parea deplasat sa ma folosesc de sani pentru a-mi hrani copilul, cand acestia mi-au adus celebritatea si l-au facut atat de fericit in dormitor pe iubitul meu”, a adaugat starleta, care este logodita cu fotbalistul britanic Tommy Williams, tatal micutului Rocky.

Pe largL Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « I s-a prezis ca se desparte de iubitul avocat
Stirea urmatoare: Brad Pitt, la un pas sa fie omorat de Tyson »
px

Stiri Asemanatoare

» A cerut 3.000 euro pentru sex
» Face farmece pentru sex
» Antonescu: Sunt mai bun decât Tăriceanu
» Ungurii sunt mai stresaţi decât occidentalii
» Suveranul Pontif: Banii sunt o iluzie

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox