Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Sarcina nu e inca vizibila pe ecograf
Stire din Diverse publicata in 10 Apr 2009.

Banuielile doamnei Columbeanu nu au fost confirmate nici astazi. Pe motiv ca sarcina este prea mica si nu poate fi depistata nici macar de aparatele superperformante, sotia lui Iri a fost reprogramata peste trei saptamani.

Monica Columbeau nu a reusit sa primeasca un raspuns concret cu privire la sarcina ei nici macar de la medicul specialist, pe care l-a vizitat din nou ieri, la ora 17.00. Desi are o parte din simptomele unei femei insarcinate, aceasta are inca dubii. Se pare ca Moni si-a facut mai multe teste de sarcina care insa au iesi o parte pozitive, o parte negative. In aceste conditii, a solicitat o ecografie performanta pentru a stii exact care e situatia. Din pacate, nici macar aparatele si specialistii nu au putut-o edifica. “La ecograf nu se vede, iar doctorul Bacan (n.r. -ecografistul care a consultat-o) nu ma poate asigura pentru ca sarcina la ecograf se vede incepand cu trei-patru saptamani si s-ar putea sa fiu insarcinata in cateva zile si de aceea sa nu se vada”, ne-a declarat Moni. Se pare ca sotia lui Iri mai are de asteptat aproximativ trei saptamani pana la urmatoarea ecografie abdominala. Abia atunci va afla daca ii va face sau nu un fratior fiicei sale, Irina.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Fumeaza trabucuri primite de la ginerele sau
Stirea urmatoare: Iubita lui Tavi Colen a sarit sa o bata pe administratoarea blocului »
px

Stiri Asemanatoare

» Jordan, părăsită de Peter pentru că a pierdut o sarcină
» Si-a ascuns sarcina de soacra
» Nouă tehnică de întrerupere a sarcinii
» Potrivit unui studiu, peste jumătate dintre românce riscă să aibă copii cu malformaţii

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox