Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Tine regim cu iaurt
Stire din Diverse publicata in 16 Mar 2009.

Ioana, fiica actorului Ion Dichiseanu, tine la silueta chiar daca este proaspat maritata si, in plus, este si o bucatareasa excelenta, care obisnuieste sa-si delecteze familia si prietenii cu mancaruri grele.
Cand este vorba de ea, insa, prefera lactatele, mai ales ca a venit primavara si orice femeie care se respecta trebuie sa-si revizuiasca forma fizica. Paparazzii CANCAN au surprins-o pe tanara intr-un moment de relaxare totala, mancand iaurt si bucurandu-se de spectacolul strazii. Scena s-a petrecut, joi, la balconul casei parintesti, in care Ioana si sotul ei, grecul Ilias Makos, locuiesc alaturi de tatal divortat. Din cand in cand, Ioana ii povestea, amuzata, sotului ce observase pe strada. A zabovit pe balcon aproape o jumatate de ora, semn ca tanara nu are prea multe apasari. Incantata de soarele generos, dar cu dinti, ea a purtat doar un maiou, cu toate ca temperatura n-a urcat peste 15 grade. O fi incalzit-o probabil gandul la plajele din insulele grecesti unde Ioana va merge la vara cu sotul ei.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Madalin Voicu, tata pentru a sasea oara
Stirea urmatoare: Iulia Vantur s-a impacat cu Marius Moga »
px

Stiri Asemanatoare

» Raluca Lazarut tine bine de Codin

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox