Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Prefectul Silviu Dumitru susţine fără nici un dubiu că Ford va veni la Craiova
Stire din Economie publicata in 13 Feb 2008.

Prefectul judeţului Dolj, Silviu Dumitru, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că “nu mai există nici un dubiu că Ford va veni la Craiova”, transmite corespondentul ROMPRES.
“Spre dezamăgirea unora care şi-au cumpărat tot felul de proprietăţi departe de România, unde sunt plecaţi demult cu gândul, chiar dacă ei fizic încă sunt aici, în Craiova, s-a realizat şi privatizarea Ford. Avem date clare că Ford va veni la Craiova, că nu au fost probleme la Comisia Europeană, şi, cu siguranţă, legea votată azi în Senat va fi aprobată şi în Camera Deputaţilor”, a spus prefectul judeţului Dolj.
Potrivit lui Dumitru, conducerea Ford urmează să aibă o întâlnire cu autorităţile locale din Craiova. El a mai afirmat că speră ca, odată cu venirea Ford la Craiova, locuitorii din zonă să nu mai plece la muncă în alte ţări, pentru că deja s-a ajuns să nu mai existe forţă de muncă, motiv pentru care cele mai mari trei fabrici de confecţii din Craiova au anunţat că doresc să aducă forţă de muncă din Bangladesh.
La rândul său, preşedintele PNL Dolj, senatorul Mario Ovidiu Oprea, a declarat că proiectul de lege privind unele măsuri pentru privatizarea uzinei Automobile Craiova a fost, aprobat, miercuri, de Senatul României, urmând să fie supus votului şi în Camera Deputaţilor.
“Comisia pentru privatizare din cadrul Senatului a întocmit un raport de admitere a legii fără amendamente.Miercuri, legea a fost supusă votului în plenul Senatului exact în forma în care a fost propusă de Guvern şi cunoscută de opinia publică, şi a fost aprobată”, a declarat senatorul Mario Ovidiu Oprea, preşedintele PNL Dolj.
Potrivit lui, cel mai probabil, lucrurile se vor derula rapid, pentru că şi interesul parlamentarilor de a se realiza cât mai curând privatizarea uzinei Automobile Craiova este destul de mare.
“Cu cât se accelerează aceste demersuri, cu atât se desăvârşeşte procesul de privatizare şi se face dreptate mai repede uzinei noastre din Bănie”, a mai spus senatorul PNL de Dolj, Mario Ovidiu Oprea.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Pietonii, vinovaţi de peste 30% din accidentele rutiere
Stirea urmatoare: Tăriceanu nu demisionează şi nu amână alegerile locale »
px

Stiri Asemanatoare

» Ford şi Dacia turează motoarele
» 21 martie, predarea acţiunilor către Ford
» Aeroportul din Craiova se pregăteşte pentru venirea companiei Ford
» Dolj: Solomon îşi dă demisia dacă Băsescu pierde alegerile la Craiova
» Dolj: Mircea Geoană, pe primul loc cu 44,34%
» Retailerii mută războiul pe terenul mărcilor proprii
» A scăzut numărul turiştilor în hotelurile bucureştene
» Cum te asiguri că nu pierzi banii de avans
» România câştigă forţă
» Mediu de afaceri mai bun în Botswana decât în România

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox