Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Hillary a publicat lista amantelor sotului
Stire din Externe publicata in 13 Apr 2009.

Hillary Clinton a fost la un pas de a divorta de sotul ei, fostul presedinte al SUA, inainte sa candideze la functia de senator de New York, acum opt ani. Stirea a fost data publicitatii in urma cu cateva zile de publicatia “National Enquirer”.
“Chiar inainte de a candida, in anul 2001, Hillary a luat legatura cu avocatul ei, care isi are biroul in Manhattan, si l-a rugat sa inceapa procedurile de divort”, le-a povestit jurnalistilor americani un amic al cuplului Clinton, care n-a vrut sa-si dezvaluie identitatea. “Printre actele pe care Hillary le-a depus la dosar se afla si o lista a femeilor cu care Bill a inselat-o fara rusine. Nume grele se afla pe aceasta: Ghislaine Maxwell si Sale Johnson, doua tinere pline de bani si care isi fac veacul pe la petreceri, dar si doua dive de la Hollywood”, a adaugat aceeasi sursa. Conform jurnalistilor americani, cele doua actrite cu care Bill Clinton ar fi inselat-o pe Hillary sunt Saffron Burrows si Julie Bowen. Prima dintre aceastea are 36 de ani, s-a nascut la Londra si a devenit celebra dupa dupa ce a interpretat rolul Andromacai, sotia lui Hector, in filmul “Troia”. Cea de-a doua vedeta incriminata de Hillary ca i-ar fi distrus casnicia este americanca Julie Bowen, in varsta de 39 de ani, cunoscuta romanilor din serial “Lost”

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Gabriela a parasit concursul cu ochii in lacrimi
Stirea urmatoare: Daniela Crudu, alungata de “soacra” »
px

Stiri Asemanatoare

» Listă neagră cu angajaţii problemă pe internet

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox