Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Becali, audiat aproape patru ore de procurorii DNA
Stire din Justitie publicata in 24 Mar 2008.

Finanţatorul Clubului Steaua, Gigi Becali, a fost audiat luni aproximativ patru ore de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) în dosarul în care este urmărit penal, alături de fostul ministru al Apărării Victor Babiuc, privind schimburile de terenuri dintre Becali şi Ministerul Apărării.
La ieşirea din sediul DNA, Gigi Becali a afirmat că a dat declaraţie în faţa procurorilor în acest dosar. “Sunt supărat. M-au pus să dau declaraţie pentru că vin alegerile” – a spus Becali.
În dosarul privind schimburile de terenuri dintre Gigi Becali şi Ministerul Apărării mai sunt implicaţi câţiva generali de armată şi primarul din Ştefăneştii de Jos, Ştefan Rababoc, acuzaţi că l-au ajutat pe Becali să schimbe, în anii 1995-1997, un teren din comuna menţionată cu unul mult mai scump, din Voluntari.
Procurorul-şef al DNA, Daniel Morar, l-a sesizat, pe 19 septembrie 2007, pe preşedintele Traian Băsescu pentru ca acesta să ceară urmărirea penală faţă de fostul ministru al Apărării Victor Babiuc, pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave.
Babiuc a fost audiat la DNA pe 27 februarie 2008 în dosarul privind schimburile de terenuri între Ministerul Apărării şi Gigi Becali. Procurorii susţin că fostul ministru al Apărării Victor Babiuc a promovat în CSAT discutarea şi aprobarea acestui schimb de terenuri.
Acest dosar a fost redeschis în luna mai 2006 de procurorul Dan Voinea, însă, ulterior, a fost declinat procurorilor DNA pentru instrumentare, constatându-se că presupusul prejudiciu era mai mare de un milion de euro.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Cartuşe în mobilă adusă din Germania
Stirea urmatoare: Buna vestire, sărbătorită de ortodocşi şi catolici »
px

Stiri Asemanatoare

» George Becali, urmărit penal de DNA pentru dare de mită
» Opt persoane trimise în judecată de DNA pentru corupţie
» Director zonal al PETROM, trimis în judecată pentru mită
» Nicolae Badea, audiat la DNA în problema transferurilor de la Dinamo
» Dan Matei Agathon, audiat la DNA în dosarul transferurilor de fotbalişti
» Alţi fotbalişti audiaţi de DNA în scandalul de la Cluj
» Cluj: cinci apropiaţi ai lui Becali, reţinuţi de DNA
» Teia Sponte şi Gigel Coman reţinuţi la Cluj!
» Becali: “A fost o înscenare facută de DNA”
» Preşedintele BNS, Dumitru Costin, audiat de procurorii DNA

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox