Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Ilie Iluna a câştigat procesul pe taxa auto cu statul român
Stire din Justitie publicata in 21 Feb 2008.

Arădeanul Ilie Iluna, primul român care a atacat taxa auto de primă înmatriculare în instanţă, a primit, miercuri, de la Curtea de Apel din Timişoara, o hotărâre definitivă şi irevocabilă favorabilă, urmând să îşi primească banii înapoi, transmite corespondentul ROMPRES.
Ilie Iluna a acţionat statul român în instanţă pentru taxa de primă înmatriculare, fiind primul român care a care a făcut acest lucru. Arădeanul primise la finele anului trecut, o sentinţă favorabilă din partea unei instanţe de judecată arădene, însă Administraţia Finanţelor Publice Arad a făcut recurs împotriva acestei sentinţe.
Curtea de Apel din Timişoara a constatat în mod irevocabil nelegalitatea taxei auto de primă înmatriculare, instanţa de judecată respingând recursul declarat de Administraţia Finanţelor Publice Arad împotriva sentinţei Tribunalului Arad, care constatase acelaşi lucru, în cadrul acţiunii promovate de firma lui Ilie Iluna, SC Măgura Impex SRL Arad.
Motivaţia respingerii recursului va fi făcută publică de către Curtea de Apel Timişoara în maximum 30 de zile, însă sentinţa este definitivă şi irevocabilă, astfel încât arădeanul care a demonstrat în faţa instanţei că plata taxei de înmatriculare este greşită şi abuzivă îşi va primi înapoi cei 6.000 lei pe care i-a plătit ca taxă pentru a-şi putea înmatricula autoturismul second hand pe care îl cumpărase în vara anului trecut din Austria.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Crucişătorul american USS ‘San Jacinto’ soseşte la Constanţa
Stirea urmatoare: Agenda Zilei: 21 februarie 2008 »
px

Stiri Asemanatoare

»
» Instanţa emite un nou mandat de aducere pentru Vântu în dosarul FNI
» TomTom a lansat suport de navigatie pentru iPhone
» Senat: Decizia privind taxa auto amânată
» Taxa auto – discutată din nou la Bruxelles la începutul lunii februarie
» ANAF: Taxa auto majorată se aplică din 8 decembrie
» Taxa auto a fost triplată luni, odata cu publicarea în Monitorul Oficial l
» Taxa auto pentru maşinile second hand s-ar putea majora
» Guvernul a suspendat pentru un an taxa auto
» Băsescu şi Tăriceanu au discutat despre taxa auto


O opinie pentru "Ilie Iluna a câştigat procesul pe taxa auto cu statul român"

  1. bogdan bogdan April 5th, 2009 at 11:12 am

    pai sa ne spuna si noua care sunt procedurile si actionam si noi.nu avem nimic de pierdut.dak el a castigat pe drept si noi o sa face la fel.in asa fel guvernul o sa vada k nu suntem niste marionete. ast un semn de viata si am sa fac si eu la fel ;)


Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox