Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

In Dolj, un client nemulţumit şi-a ameninţat avocatul cu pistolul
Stire din Justitie publicata in 31 Jan 2008.

Un bărbat din Craiova l-a ameninţat cu pistolul pe avocatul său pentru a-i restitui onorariul, fiind nemulţumit de modul în care a fost reprezentat în instanţă, transmite corespondentul ROMPRES. Incidentul s-a petrecut, marţi, la Judecătoria Craiova. C. Florian, de 66 de ani, din Craiova, a declarat că a recurs la ameninţare întrucât avocatul i-a luat banii degeaba şi nu şi-a îndeplinit “obligaţiile la care se angajase”. Avocatul i-a sesizat verbal pe jandarmii de la intrarea în instituţie că cetăţeanul nemulţumit l-a ameninţat atât pe el, cât şi pe secretara biroului de avocatură.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Dolj, locotenent Ion Ţapu, a declarat pentru ROMPRES că bărbatul nemulţumit de serviciile avocatului a fost depistat de jandarmi două ore mai târziu, în Piaţa Chirian, din Craiova. “La controlul corporal asupra lui C. Florian s-a găsit un pistol cu gaze comprimate fabricat în Germania, calibrul 9 mm, prevăzut cu încărcător, în care se aflau două cartuşe, pe care îl deţinea fără documente legale. Seria pistolului nu corespundea cu seria de pe înscrisurile prezentate la control. Totodată, s-a găsit asupra acestuia un spray iritant-lacrimogen”, a spus Ţapu.

Potrivit acestuia, avocatul, care a depus plângere pentru ameninţare, a relatat că C. Florian i-a cerut contravaloarea onorariului, 330 de lei, fapt pentru care l-a îndrumat la Baroul de Avocaţi Dolj pentru a i se restitui această sumă, aspect care corespunde cu declaraţia lui C. Florian care a susţinut că i-a cerut restituirea sumei de 100 de euro. Bărbatul care şi-a ameninţat avocatul s-a ales cu acte premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi ameninţare, ce vor fi înaintate organelor judiciare.

Sursa: ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Salon de poezie organizat de ICR Stockholm
Stirea urmatoare: In Brasov, numărul virozelor mai mare ca anul trecut »
px

Stiri Asemanatoare

» Dolj: Solomon îşi dă demisia dacă Băsescu pierde alegerile la Craiova
» Dolj: Mircea Geoană, pe primul loc cu 44,34%
» Stolojan: La Justiţie va fi un ministru neimplicat politic
» Dolj:PD-L obligat de BEJ să înlăture un mash
» Dolj:PSD cere BEJ să dea jos un banner al PD-L
» Dolj:Doi candidaţi, obligaţi să dea jos afişele lipite ilegal
» Comunicat de presă PSD+PC Dolj
» Propunere de arestare preventivă pentru angajaţii Biroul de Permise Auto Piteşti
» Instanţa supremă a admis recursul privind Legea 10 privind casele naţionalizate
» Opt persoane trimise în judecată de DNA pentru corupţie

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox