Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Bătaie cu bâte, săbii şi pistoale în campania electorală
Stire din Politica publicata in 13 May 2008.

Un bărbat din echipa de campanie a PD-L din localitatea Bucşani, judeţul Giurgiu, a fost lovit cu o piatră în cap şi a rămas fără un ochi, iar candidatul PD-L pentru fotoliul de primar din Iepureşti are un glonţ de cauciuc înfipt în cap în urma unui scandal electoral izbucnit în localitate în noaptea de duminică spre luni, transmite corespondentul ROMPRES.
“Un băiat din echipa noastră din Bucşani a fost lovit cu o piatră în cap şi i-a scos ochiul, a fost operat de urgenţă în această noapte la Spitalul de Urgenţă din Bucureşti. Este grav ce s-a întâmplat atât la Bucşani unde este primar PNL, cât şi la Iepureşti unde este primar PSD”,a declarat pentru ROMPRES deputatul PD-L, Valentin Iliescu.
“Candidatul nostru la funcţia de primar în localitatea Iepureşti are şi acum un glonţ de cauciuc înfipt sub arcada ochiului, un alt băiat a fost bătut cu toporul şi chiar eu am fost bătut cu bâtă. Chiar acum merg la poliţie pentru declaraţii, este mai rău ca în Africa ce se întâmplă aici”, a declarat pentru ROMPRES preşedintele organizaţiei din Iepureşti a PD-L, Cornel Andrei.
El spune că scandalul cu bâte, săbii şi pistoale de cauciuc a început după ce oameni de la PSD însoţiţi de interlopi le-au rupt afişele electorale pentru a-i provoca.
“Au fost aproximativ 20 de băieţi din lumea interlopă din Bucureşti care au venit în sat şi ne-au bătut”, a mai declarat Cornel Andrei.
Primarul PSD din Iepureşti, Păunescu Gheorghe care candidează pentru al treilea mandat spune că cei de la PD-L au rupt afişele PSD şi ar fi avut o altercaţie cu finul şi nepotul lui.
“Au intrat peste mine în curte, finul meu a fost rănit, eu nu am pistol, alţii de la PD-L au pistol”, a declarat Păunescu Gheorghe, primarul din Iepureşti.
Deputatul PD-L Valentin Iliescu crede că aceste incidente au apărut pentru că primarii din Bucşani şi Iepureşti au de acoperit “matrapazlâcuri şi afaceri puternice imobiliare”.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Băsescu îi atacă pe contracandidaţii lui Blaga la Primăria Capitalei
Stirea urmatoare: Reuniune privind hemofilia în Europa de Sud-Est »
px

Stiri Asemanatoare

» Oprescu promite să facă parc pe terenul pentru proiectul Esplanada
» Reprezentanţii CNSLR Frăţia intră în conducerea PSD
» În România nu există tradiţie democratică
» Snopiţi în bătaie
» Criză politică în Kuweit
» Nouă grupare politică anti-UE în Cehia
» Iaşi: PSD acuză PNL de campanie electorală neloială
» Dolj:PD-L obligat de BEJ să înlăture un mash
» Sibiu: Liderul PNL face campanie anti-manele
» Antena 1 şi 3 şi Realitatea TV somate de CNA pentru nerespectarea pluralismului

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox