Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Concerte, ghiduri turistice şi materiale promoţionale pentru suporterii echipei naţionale de fotbal
Stire din Politica publicata in 10 Jun 2008.

Ministerul Afacerilor Externe pune la dispoziţia celor aproximativ 10.000 de suporteri ai echipei naţionale de fotbal a României, aşteptaţi în oraşele Zürich şi Berna, postere cu formaţia ţării noastre, fanioane, precum şi alte materiale promoţionale, ghiduri informative în limba română cu informaţii referitoare la cazare, masă, divertisment, transport, măsuri de securitate în cele două oraşe elveţiene unde vor fi găzduite meciurile din grupa C la EURO 2008.
Potrivit unui comunicat al MAE, autorităţile elveţiene au tipărit circa 9.000 de ghiduri informative în limba română ce vor fi distribuite în aeroport, gară şi în zona suporterilor de pe stadion.
În cadrul manifestărilor artistice ocazionate de EURO 2008, România va fi reprezentată pe scenele şi în pieţele din Zürich şi Berna de Fanfara de la Chetriş. Artiştii din judeţul Iaşi vor fi la Zürich, în perioada 7-13 iunie, precum şi la Berna, între 14 şi 17 iunie.
Organizatorii elveţieni estimează că în perioada turneului final al Campionatului European de Fotbal EURO 2008 în cele două oraşe gazdă Berna şi Zürich vor fi prezenţi circa 8.000-10.000 de suporteri români, 55.000 de suporteri olandezi, 35.000 de suporteri italieni şi 25.000 de suporteri francezi.
De asemenea, Ambasada României la Viena a amplasat la sediul acesteia şi la secţia consulară standuri cu materiale informative referitoare la organizarea EURO 2008 în Austria şi Elveţia.
Au fost distribuite seturi de materiale promoţionale cu echipa naţională de fotbal a României – minicostume, fanioane, afişe, pixuri şi insigne, precum şi pliante turistice şi de prezentare a României
În cadrul manifestărilor artistice ocazionate de EURO 2008, ambasada va pregăti, împreună cu Oficiul de Turism al României la Viena, o seară românească. Institutul Cultural Român Viena organizează două concerte excepţionale de muzică românească. Concertele sunt programate în serile de 9 şi 17 iunie, în care selecţionata României întâlneşte două echipe de prestigiu – Franţa (9 iunie) şi Olanda (17 iunie).
Suporterii români vor mai avea parte de un concert etno-jazz cu Damian Drăghici şi The Balkan Session Band, pe 9 iunie, la Kulturzone Karlsplatz din Viena. Pe 17 iunie, trupa Hara va suţine un recital la Fanzone am Residenzplatz, în Salzburg.
La 29 mai, însărcinatul cu afaceri al ambasadei române a participat, la Primăria Vienei, la deschiderea unei expoziţii despre ţările participante la EURO 2008. Expoziţia a fost inaugurată de viceprimarul Vienei Grete Laska, responsabilă pentru educaţie, tineret, informare şi sport.
În pregătirea Campionatului European de Fotbal EURO 2008, Societatea Căilor Ferate din Austria (ÖBB) a iniţiat o acţiune publică, în cadrul căreia 16 locomotive ale ÖBB au fost vopsite în culorile naţionale ale ţărilor participante la EURO 2008.
Acestea au fost “botezate” de personalităţi de marcă ale respectivelor state, începând cu preşedintele federal al Republicii Austria, Heinz Fischer, care a inaugurat locomotiva “Austria”. Botezul locomotivei româneşti, organizat de ÖBB cu sprijinul Ambasadei României, a fost oficiat de legenda tenisului românesc şi mondial, Ilie Năstase, în cadrul unei manifestări desfăşurate la 22 mai, la Gara de Vest (Westbahnhof) din Viena. După “botezul” cu şampanie, “naşul” a făcut o scurtă călătorie cu locomotiva “România”.
Pe tot parcursul Campionatului European de Fotbal şi în continuare până la sfârşitul anului 2008, locomotiva “România” va circula prin Austria cu autograful tenismanului român Ilie Năstase, împreună cu urarea “Mult succes!” făcută de acesta echipei naţionale a ţării noastre.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « România se pregăteşte pentru lansarea primului satelit autohton
Stirea urmatoare: Dosarul lui Mitică Dragomir, amânat până în septembrie »
px

Stiri Asemanatoare

» Lucescu jr este impresionat de Bănel: “Să joace ca la Mediaş şi va fi sigur titular cu Serbia”
» “Am fost ingâmfaţi! Marica somnambul, Chivu superficial”
» World Cup 2010: Anglia “a măturat” cu naţionala Croaţiei, iar Serbia a fost egala Franţei!
» “Răzvan să asculte şi să analizeze bine cele întâmplate”
» “Suntem o echipă nouă şi doar atât am putut face astăzi”
» “Austria a fost mult mai bună decât în tur! Nu mai jucăm în Bucureşti”
» “Joc slab, rezultat echitabil”
» Becali: “Am avut ghinion, am jucat extraordinar”
» “Un Surdu nu-l poate înlocui pe Mutu”
» Optimism total! 80% din cei 7000 votanţi cred în victoria contra Austriei!


O opinie pentru "Concerte, ghiduri turistice şi materiale promoţionale pentru suporterii echipei naţionale de fotbal"

  1. ionescu ionel ionescu ionel June 17th, 2008 at 11:04 pm

    V-ati batut joc de toata lumea care a avut incredere in voi.Cel mai prost meci jucat vreodata.S-ai multumiti lui Mutu ca a jucat ca o cizma si a ratat si 11m.O tara intreaga a avut incredere in voi.SA FA FIE RUSINE!Iar talentatul ‘ala de Mutu sa stea dracu acasa ca a stricat tot meciul.RUSINE


Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox