Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Dosarul lui Mitică Dragomir, amânat până în septembrie
Stire din Justitie publicata in 10 Jun 2008.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au amânat, luni, judecarea primului termen al procesului în care şeful Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, este acuzat de fapte de corupţie, alături de alţi inculpaţi.
Magistraţii au acordat un nou termen pe data de 17 septembrie, administrând cererea de amânare formulată de fiul lui Dumitru Dragomir, pe motiv că nu are apărător ales, iar tatăl său, împreună cu Florin Bogdan Bădiţă, nu se află în ţară.
Dosarul în care Dumitru Dragomir a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie a ajuns la ÎCCJ în urmă cu o lună, după ce procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a lui Dumitru Dragomir, pentru luare de mită, alături de fostul preşedinte al FC Naţional, Gino Iorgulescu, de un fost angajat al LPF şi de Bogdan Dumitru Dragomir.
Procurorii DNA îl acuză pe Dumitru Dragomir că a primit de la Gino Iorgulescu un teren în suprafaţă de 351,79 mp, în Bucureşti, în valoare de aproximativ 32.000 dolari, pentru ca, în schimb, să accepte achiziţia de către LPF a unui teren în suprafaţă de 1.497,21 mp (amplasat în aceeaşi zonă) şi a unei construcţii nefinalizate, în suprafaţă de 279,72 mp, şi ridicată fără autorizaţie pe terenul respectiv.
DNA i-a trimis în judecată pe Gino Iorgulescu, pentru dare de mită, spălare de bani şi participaţie improprie la săvârşirea infracţiunii de fals intelectual, şi pe Florin Bogdan Bădiţă, fostul şofer personal al lui Dumitru Dragomir, pentru complicitate la luare de mită, spălare de bani, participaţie improprie la săvârşirea infracţiunii de fals intelectual şi uz de fals. Bădiţă a fost angajatul LPF până în februarie 2004 iar de atunci este administrator al SC “Bodu” SRL Bucureşti.
În acelaşi caz a fost trimis în judecată Bogdan Dumitru Dragomir, fiul şefului LPF, asociat unic al SC “Bodu” SRL Bucureşti, pentru spălare de bani şi participaţie improprie la săvârşirea infracţiunii de fals intelectual.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Concerte, ghiduri turistice şi materiale promoţionale pentru suporterii echipei naţionale de fotbal
Stirea urmatoare: Sulfina Barbu, interesată de destinaţia banilor strânşi din “taxa verde” »
px

Stiri Asemanatoare

» Al treilea termen în dosarul Mihăileşti
» Corina Voiculescu a pierdut procesul cu Daniel Morar
» Stolojan: La Justiţie va fi un ministru neimplicat politic
» Propunere de arestare preventivă pentru angajaţii Biroul de Permise Auto Piteşti
» Instanţa supremă a admis recursul privind Legea 10 privind casele naţionalizate
» Opt persoane trimise în judecată de DNA pentru corupţie
» Suporterii români cu interdicţie, înregistraţi şi în Elveţia
» Procesul lui Vântu, repus pe rolul Tribunalului Bucureşti
» Director zonal al PETROM, trimis în judecată pentru mită
» Cosmin Olăroiu, dat în consemn cu anunţare la frontieră de procurorii DIICOT

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox