Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Constanţa: Pregătiri pentru buna desfăşurare a alegerilor prezidenţiale
Stire din Politica publicata in 05 Dec 2009.

Peste 2.000 de angajaţi ai structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) vor asigura ordinea publică şi vor păzi cele 587 de secţii de votare din judeţul Constanţa la turul doi al alegerilor prezidenţiale, care se va desfăşura duminică.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, Radu Croitoru, forţele de ordine constau în circa 500 de poliţişti şi aproximativ 1.500 de lucrători ai Jandarmeriei, Poliţiei de Frontieră şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

‘Pentru buna desfăşurare a turului doi al alegerilor pentru preşedintele României, IPJ a luat măsuri de suplimentare a forţelor de ordine, comparativ cu cele implicate în primul tur de scrutin’, a precizat reprezentantul instituţiei.

Pentru menţinerea ordinii publice, la misiuni participă şi 32 de elevi şi nouă studenţi de la şcolile de agenţi de poliţie de la Câmpina şi Cluj şi de la Academia de Poliţie ‘Al. I. Cuza’.

În ziua alegerilor, IPJ va organiza filtre pe principalele artere rutiere, atât individual, cât şi împreună cu Autoritatea Rutieră Română, pentru prevenirea producerii turismului electoral.

Potrivit Prefecturii Constanţa, distribuirea buletinelor de vot, a ştampilelor cu menţiunea ‘votat’ şi a celorlalte materiale necesare desfăşurării procesului electoral către preşedinţii celor 587 de secţii de votare din judeţ s-a realizat sâmbătă, între orele 8,00 şi 12,00, la sala de sport a Liceului ‘Ovidius’, din municipiul Constanţa.

Predarea buletinelor de vot la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) se va desfăşura începând de duminică seara, ora 22,00. Până la ora 2,50 este programată predarea buletinelor de la cele 194 de secţii de votare din municipiul Constanţa, urmând secţiile de votare din celelalte localităţi constănţene. Autorităţile estimează ca predarea buletinelor de vot să se finalizeze pe 7 decembrie, în jurul orei 13,30.

Sursa: Agerpres

px
px

Etichete: ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Bistriţa-Năsăud: Deţinuţi neinteresaţi de alegerile prezidenţiale
Stirea urmatoare: Constanţa: Peste 500 de deţinuţi vor să voteze duminică »
px

Stiri Asemanatoare

» Constanţa: Peste 500 de deţinuţi vor să voteze duminică
» Traian Băsescu conduce cu peste două procente în preferinţele constănţenilor
» Mircea Cosma (PSD Prahova): Rezultatul final pe care îl va obţine Mircea Geoană va fi mai bun
» Băsescu, votat de 94,8% dintre cetăţenii români din R. Moldova
» Antonescu: Liberalii şi social-democraţii au reuşit să dea un nou preşedinte al României
» Călăraşi: Deputatul PSD Ioan Damian consideră că votul de astăzi este cronica unui deces politic
» Geoană: Prezenţa mea la sediul PNL, un gest de istorie
» Băsescu a câştigat alegerile în judeţul Covasna, relevă numărătoarea paralelă a PD-L
» MAE: Peste 42.000 de români au votat în Italia
» Enel dezminte zvonurile privind provocarea deliberată de pene de curent în Bucureşti

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox