Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

PER îl susţine pe Sorin Oprescu la Primăria Capitalei
Stire din Politica publicata in 15 Apr 2008.

Partidul Ecologist Român a hotărât, în urma unor consultări avute luni, susţinerea candidaturii lui Sorin Oprescu, în calitate de candidat independent, la Primaria Municipiului Bucureşti, se arată într-un comunicat transmis ROMPRES de PER.
“PER a luat această decizie datorită personalităţii şi verticalităţii doctorului Oprescu, dar şi în urma opţiunilor locuitorilor din Bucureşti care consideră că acesta este persoana cea mai potrivită pentru a conduce Primăria Capitalei”, precizează sursa citată.
De asemenea, comunicatul PER susţine că “Sorin Oprescu va sprijini proiectele PER pentru protejarea mediului, în calitatea sa de viitor primar al Capitalei”. “Dr. Sorin Oprescu apreciază că este important sprijinul pe care i-l oferă Partidul Ecologist Român şi a dat asigurări de adeziune la valorile susţinute de PER pentru protecţia mediului”, se arată în comunicatul ecologiştilor.
Surse din Partidul Ecologist Român afirmau, luni, că ecologiştii sunt interesaţi de susţinerea senatorului social-democrat în cursa pentru Primărie. De altfel, PER a lansat invitaţia partidelor neparlamentare să formeze o confederaţie în vederea alegerilor. Preşedintele PER, Cristian Jura, a precizat, pentru ROMPRES, că toate aceste formaţiuni, în condiţiile în care nu au candidaţi proprii, l-ar putea susţine pe Sorin Oprescu la Primăria Capitalei.
Senatorul social-democrat Sorin Oprescu a declarat, luni, pentru ROMPRES, că face toate demersurile pentru a îndeplini condiţiile de candidat independent la Primăria Capitalei.
El a adăugat că, în prezent, aşteaptă şi rezultatele unui sondaj de opinie pentru a evalua exact opţiunile de vot ale electoratului bucureştean.
Senatorul Oprescu a confirmat că a fost sunat de preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, şi de liderul Partidului Forţa Democrată, Petre Roman, discutându-se o eventuală susţinere pentru Primăria Capitalei.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Sindicaliştii din învăţământ vor protesta în faţa Guvernului
Stirea urmatoare: Deputaţii adoptă proiectul împotriva traficului de substanţe interzise »
px

Stiri Asemanatoare

» Oprescu: Nu sunt calul nimănui
» Iliescu şi Năstase îşi reafirmă susţinerea faţă de Oprescu
» Oprescu promite să facă parc pe terenul pentru proiectul Esplanada
» Oprescu va depune miercuri o contestaţie la Tribunalul Bucureşti
» Partidul Ecologist Român îl invită pe Sorin Oprescu în partid
» Oprescu demisionează luni din PSD şi marţi îşi depune candidatura
» Sute de bucureşteni au continuat să semneze pentru Oprescu
» Oprescu: Iau în calcul şi varianta candidaturii ca independent, la primărie
» Ecologiştii vor o oră fără consum de electricitate
» În România nu există tradiţie democratică

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox