Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Staţiunea Băile Herculane a ajuns o ruină, susţine Funar
Stire din Politica publicata in 31 Mar 2008.

Secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, a afirmat duminică, în oraşul Băile Herculane, că staţiunea cu acelaşi nume, odată perla turismului românesc, a ajuns o ruină, transmite corespondentul ROMPRES.
“S-a ajuns aici din cauza unor ambiţii politice şi o unor obstrucţii puse la cale pe criterii politice. În loc să se pornească de la premisa că Băile Herculane şi turismul, în general, trebuie dezvoltat în Caraş-Severin, fondurile s-au alocat pe criterii politice, în funcţie de culoarea politică a primarului. Pe noi nu ne interesează culoarea politică. Nu ţinem cont de formaţiunea politică din care fac parte primarii. Dovadă este şi faptul că PRM caută soluţii, chiar şi pentru primarul din Băile Herculane, care este liberal”, a spus senatorul PRM, într-o conferinţă de presă.
În acest sens, spune Gheorghe Funar, după Summit-ul NATO de la Bucureşti, PRM va propune un proiect de lege prin care să se constituie un fond pentru dezvoltarea şi modernizarea turismului românesc. Potrivit lui Funar, acest fond va fi de circa cinci miliarde euro, din care se vor putea acorda credite pentru dezvoltarea turismului, cu dobândă de până la 1%, pentru o perioadă de 15-20 de ani, cu cinci ani perioadă de graţie.
În altă ordine de idei, secretarul general al PRM susţine că în România nu există nicio structură care să poată verifica ce s-a întâmplat cu societăţile după ce au fost privatizate, printre care a nominalizat Petrom şi BCR. Acesta este şi motivul pentru care, spune Funar, PRM va propune înfiinţarea unei comisii speciale de anchetă.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Ziua Porţilor Deschise pentru pasionaţii de automotive
Stirea urmatoare: Traian Băsescu implicat într-un accident uşor »
px

Stiri Asemanatoare

» Ecaterina Andronescu: În fiecare oraş să fie ridicată câte o piramidă din borduri
» Geoană: Acordurile bilaterale cu Rusia – “o greşeală profundă”
» George W. Bush: Rusia nu este duşmanul nostru
» Funar vrea “liniştea românilor” prin neacceptarea UDMR în Guvern
» În România nu există tradiţie democratică
» Dani Oţil îi face declaraţii Mihaelei pe blog:”E femeia mea. O iubesc”
» Criză politică în Kuweit
» Cluj: Funar cere BEJ să dea jos afişele cu ‘maimuţe’
» Nouă grupare politică anti-UE în Cehia
» Radovan Karadzici a fost arestat

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox