Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Ecaterina Andronescu: În fiecare oraş să fie ridicată câte o piramidă din borduri
Stire din Politica publicata in 07 Apr 2008.

Vicepreşedintele Partidului Social Democrat Ecaterina Andronescu a propus, duminică, la Alba Iulia, ca, în fiecare oraş, să fie construită câte o piramidă din borduri şi pavele şi unde să scrie “aici sunt banii dumneavoastră”, transmite corespondentul ROMPRES.
“În toate oraşele unde sunt primarii PD-L-ului a funcţionat ceea ce se cheamă ‘borduriada’, s-au schimbat toate bordurile, s-au pavat şi s-au asfaltat străzi care nu aveau această nevoie, în timp ce la marginea oraşelor e o nenorocire”, a afirmat Ecaterina Andronescu, cu prilejul lansării oficiale a candidaţilor din Alba la alegerile locale.
Vicepreşedintele social-democrat a spus că, în opinia sa, “banii s-au cheltuit necorespunzător”.
“Am făcut aici propunerea să punem în aceste oraşe o piramidă din borduri şi să scriem acolo ‘nu trăiţi bine, pentru că aici sunt banii dumneavoastră’ “, a declarat Ecaterina Andronescu.
Ea a spus că trebuie “să ştie comunităţile că, în spatele acestor lucruri, cu care încearcă să ne ia ochii, s-au scos sume uriaşe de bani care hrănesc partidele”.
Ecaterina Andronescu s-a referit şi la unele afaceri imobiliare: “În toate oraşele, parcurile încep să nu mai existe, pentru că ele au devenit obiectul unor afaceri oneroase şi, fără îndoială, de condamnat”.
Fostul ministru social-democrat al învăţământului a spus în faţa candidaţilor partidului la alegerile locale că “ţara are nevoie de PSD” şi pentru că actuala guvernare a adus “la cel mai înalt nivel gâlceavă”.
“Mi se pare că este o ruşine în Europa să fim o ţară în care cei mai importanţi oameni ai statului să nu se înţeleagă şi să aibă continuu o ceartă de patru ani de zile”, a declarat Ecaterina Andronescu, în opinia căreia “ţara are nevoie de alţi lideri, de care să nu ne fie ruşine, are nevoie de lideri care să ne reprezinte cu demnitate între ţările lumii”.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Minierii blocaţi în subteran riscă să ajungă după gratii
Stirea urmatoare: Lecţii împotriva graffiti, la clasa a IV-a »
px

Stiri Asemanatoare

» Geoană: Acordurile bilaterale cu Rusia – “o greşeală profundă”
» George W. Bush: Rusia nu este duşmanul nostru
» Staţiunea Băile Herculane a ajuns o ruină, susţine Funar
» În România nu există tradiţie democratică
» Dani Oţil îi face declaraţii Mihaelei pe blog:”E femeia mea. O iubesc”
» Criză politică în Kuweit
» Nouă grupare politică anti-UE în Cehia
» Radovan Karadzici a fost arestat
» Elena Băsescu nu mai candidează
» ALEGERI FĂRĂ ION ILIESCU

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox