Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Bucureştiul îşi va promova imaginea la Cannes
Stire din Regionale publicata in 07 Mar 2008.

Primăria Capitalei va participa, în perioada 11-14 martie, la Târgul Internaţional Imobiliar de la Cannes (Franţa), pentru a-şi promova imaginea şi a încheia parteneriate cu sectorul privat în diverse domenii.
Primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că municipiul Bucureşti va fi prezent la acest târg cu un stand unde vor fi expuse proiectele a şapte societăţi partenere ale municipalităţii, printre care Băneasa, Cefin, Monolit, River, Trigranit.
“Este prima participare a Bucureştiului la un târg de imobiliare. Eu cred că Bucureştiul a atins pragul psihologic al parteneriatului public-privat pentru ca dezvoltarea să se facă durabil. Am crezut încă de la începutul mandatului meu în acest parteneriat public-privat, pentru ca municipalitatea să poată să atragă investiţii”, a afirmat Videanu.
Edilul şef a adăugat că municipalitatea urmăreşte la acest târg şi o rebranduire a oraşului, pornind de la imaginea veche de “Micul Paris” către cea a Bucureştiului actual. Bucureştiul va fi prezentat la Cannes sub sloganul “It’s about time Bucharest”.
Adriean Videanu a precizat că scopul principal al participării Primăriei Capitalei la târgul imobiliar este de a prezenta proiectele majore ale oraşului, de dezvoltare urbană, cât şi proiectele societăţilor comerciale cu care primăria are contracte.
“În cadrul unei construcţii coerente de imagine a Bucureştiului considerăm că este important să fim prezenţi alături de mari capitale ale lumii. Vom prezenta proiecte de revitalizare urbană şi de reabilitare a clădirilor din patrimoniul arhitectural al oraşului. Vrem să demonstrăm că Bucureştiul este gata să transforme presiunea dezvoltării sale într-o oportunitate economică şi culturală”, a spus primarul general.
Directorul Cefim Real Estate Management, Stefano Albarosa, a explicat, la rândul său, importanţa târgului internaţional.
“Este un târg binevenit, pentru că acolo se strâng persoane din mediul de afaceri şi din partea administraţiilor oraşelor. Este o oportunitate să fim acolo pentru a promova Bucureştiul şi a permite o maximă mediatizare pentru un oraş european”, a spus Stefano Albarosa.
Târgul Internaţional de Imobiliare de la Cannes se află la a 14-a ediţie. Municipiul Bucureşti participă pentru prima dată la această manifestare.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Joaquin Cortes, în spectacol la Sala Palatului
Stirea urmatoare: Jandarmii invită 50 de liceene la meciul Dinamo-Farul »
px

Stiri Asemanatoare

» A scăzut numărul turiştilor în hotelurile bucureştene
» Viaţa în Bucureşti, mai ieftină
» Primăria Capitalei vrea să cumpere 150 de troleibuze în următorii 3 ani
» Cod Galben pentru nouă judeţe şi Bucureşti
» Trupa Smokie cântă la Bucureşti
» Concert susţinut de David Bisbal la Bucureşti
» Concerte în Bucureşti oferite de PMB
» Distribuirea mandatelor în Bucureşti
» Sectorul 2 al Capitalei, fruntaş la vot
» Emir Kusturica şi The No Smoking Orchestra concertează la Bucureşti

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox