Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Înşelătorie în numele Crucii Roşii
Stire din Regionale publicata in 20 Feb 2008.

Câteva persoane cer bani primăriilor din judeţ în numele Crucii Roşii, în schimbul unor transporturi cu ajutoare, în timp ce Crucea Roşie Sibiu a anunţat, miercuri, că totul este o înşelătorie, a precizat directoarea acestei instituţii, Claudia Popa, transmite corespondentul ROMPRES.
“Crucea Roşie Sibiu se găseşte în mijlocul unei înşelătorii. Câteva persoane cer bani primăriilor sibiene în numele Crucii Roşii în schimbul unor transporturi cu ajutoare. Înşelătoria s-a extins până în punctul în care, pe lângă aceşti bani, se cer şi cartele telefonice. Crucea Roşie nu are niciun fel de implicare în această acţiune”, se arată în comunicatul Crucii Roşii remis ROMPRES.
Cei care se ocupă de această înşelăciune, sună de obicei la primărie şi se recomandă ca fiind din partea Crucii Roşii. Pe urmă, îl anunţă pe primar de existenţa unui transport cu bunuri şi alimente ce urmează să fie descărcat contra unei sume de bani.
După ce infractorii primesc acordul primăriilor, le sugerează primarilor să cumpere cartele telefonice valorând o sumă considerabilă, pentru a menţine legătura cu cei care aduc aşa numitele ajutoare. În toate cazurile primăria pierde banii, infractorii dispar, iar transportul nu mai vine niciodată.
Filiala judeţeană a Crucii Roşii face apel la autorităţi să verifice întotdeauna la sediul său central identitatea celui care pretinde că este din partea acestei organizaţii.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Apelanţii în reţelele de comunicaţii vor putea fi localizaţi de autorităţi
Stirea urmatoare: A aterizat la marginea oraşului »
px

Stiri Asemanatoare

» Cazan: Scorul istoric al PNL la Sibiu, datorat lui Iohannis
» Sibiu: Incendiu la Muzeul de Istorie
» Sibiu: Winter Park la Bâlea Lac
» Sibiu: Noaptea Devoratorilor de Publicitate cu Raluca Turcan
» Sibiu: Festival Naţional de Muzică Folk şi Poezie
» Sibiu: Liderul PNL face campanie anti-manele
» Sibiu: Şef de campanie cu un impresionant parc auto de miniaturi
» Sibiu: Raluca Turcan îşi inaugurează linie telefonică
» Red Bull Romaniacs începe vineri la Sibiu
» Exporturile Compa au crescut cu 20 la sută, în primul semestru

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox